27/2/12

Η βόμβα στο Αιγάλεω

Άγνωστος τηλεφώνησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς mega, skai και Άνω Ραχούλα T.V.  και ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχημένη απόπειρα βόμβας στο metro του Αιγάλεω.


Ποιο συγκεκριμένα ο άγνωστος με λυγμούς είπε πως φταίει το αλκοόλ, αφού λίγο ποιο πριν τα έτσουξαν και ο πακιστανός πλανόδιος εκμεταλλευόμενος τη μέθη τους τους πούλησε ελαττωματικό ρολόι μιας και οι δείκτες του γύριζαν προς τα πίσω.
Ευθύνες όμως φέρει και ο εξωτερικός τους συνεργάτης που


χρησιμοποίησε ποντικοφαγωμένα και γεμάτα περιττώματα καλώδια από το υπόγειό του, διότι δεν είχε φράγκα να αγοράσει καινούργια και ο ηλεκτρολόγος του έκοψε την πίστωση.
Έτσι φράκαρε ο μηχανισμός και οδηγηθήκαμε στην αποτυχία.
Ο άγνωστος είπε ακόμη πως η οργάνωσή του ονομάζεται ''Αντάρτικο Πόλεων'' και πως στόχος ήταν η κεραμοσκεπή του Γερμανού πρέσβη που τη συγκεκριμένη μέρα την είχαν ξηλώσει και τη μετέφεραν με το συγκεκριμένο συρμό του metro στο εργαστήρι του κυρ Πασχάλη του Αυγουλομάτη που βρίσκεται στο Αιγάλεω για επισκευή.
Πριν κλείσει το τηλέφωνο γνωστοποίησε πως δεν πτοούνται από την πρώτη τους αποτυχία και πως θα ξαναπροσπαθήσουν πολύ σύντομα.
Οι αστυνομικές αρχές υποπτεύοντε δύο τύπους, που και στο


παρελθόν απασχόλησαν με τις πράξεις τους το δημόσιο βίο και έριξαν στη μάχη το επίλεκτο σώμα τους,


το οποίο στο παρελθόν έχει σημειώσει επιτυχίες και επιτυχίες με ποιό τρανταχτή αυτή της σύλληψης του νταβαντζή της Ομόνοιας.
 Εκφράζουν μάλιστα την αισιοδοξία πως και αυτή η υπόθεση θα κλείσει θετικά και αυτήν τη στιγμή αξιολογούν τον μηχανισμό, τέσσερα αποτυπώματα που ανήκουν σε τσοπανόσκυλο και ένα μυξιασμένο μαντίλι μιας γιαγιάς που σουλατσάριζε ύποπτα πέρα δώθε.
χιουμοριστικό κείμενο
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος