14/2/12

Του Αγίου Βαλεντίνου το ανάγνωσμα...


Και είπεν ο Άγιος εις τους άντρες  με μήνυμα ουράνιο: 
Αποστείλατε εις το ταίρι σας όχι σάμαλη και σαλέπι, αλλά εσώρουχα τολμηρά διαμέσου των ελληνικών ταχυδρομίων προειδοποιπωντας παράλληλα την τρόικα πως αν τολμήσει και τα ιδιωτικοποιήσει θα της κάνει τα τρία δύο και Μέρκελ και Λαγκάρτ αν πιέσουν κόρες του Δρακουμέλ θα γενούν και χαρά στα σκέλια δε θα δούν.Στα δικά μας τα ρεμάλια διεμήνυσε πως απεργίες και στάσεις εργασίας θα πρέπει να ξεχάσουν, γιατί καμπάνα χάλκινη βαριά στα τέτοια τους θα ρίξει.
Και στους πιστούς του τόνισε λιβάνια και κεριά και άλλες παπαριές να αφήσουν, και προσεκτικά να τον ακούσουν.Και τη κατήχηση ξεκίνησε ορίζοντας εσώρουχο το ένδυμα που κάτω από τα ρούχα χώνεται και γαργαλάει το δέρμα.
Σ’ αυτά όμως ανήκουνε η Φανέλα και το Σλιπ και η Σκελέα και το Μπόξερ και ο Στηθόδεσμος και η Κυλόττα.Κι προσοχή χρειάζεται γι’ αυτό πολύ μεγάλη, μόνο σλιπ και στηθόδεσμος θα πρέπει να σταλούν, γιατί αν από λάθος φύγουνε φανέλα, σκελέα και κυλόττα, μόνοι θα τη βγάλετε και τα χέρια σας θα κάψετε λόγω θερμότητας παραχθείσας εν τη τριβή.
Για το μπόξερ αι απόψεις διίστανται, καλό είναι να αποφευχθεί.Αυτά ο Άγιος διέταξε και να διακορεύσει επήγε κάτι παραπονούμενες ανοργασμικές που τάμα του ‘καναν  με χοντρή λαμπάδα σχήματος φαλλού.