26/1/11

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΞΙΣΜΟΥ



 by dr Lakkis
ΟΡΙΣΜΟΣ:
Πανσεξισμός καλείται το φαινόμενο εκείνο κατά το οποίο δύο ή και περισσότεροι άνθρωποι ιδίου η διαφορετικού φίλου καλούνται χωρίς καμία απολύτως εγκράτεια από τη φύση τους να επικοινωνήσουν σωματικά κάνοντας την ηθική υπέρβαση, και ενστερνιζόμενοι τα ρωμαϊκά δρώμενα γίνονται αρωγοί στην υπερπροσπάθεια του σωματείου ''Καλιγούλας και Μεσσαλίνα'', βγάζοντας από το απυρόβλητο τη μοναξιά, τη στενοχώρια, την θλίψη, την κατάθλιψη και τους χειροκίνητους τρόπους ικανοποίησης.

Προετοιμασίες:
α) Ελέγχουμε το ψυγείο αν έχει αγγούρια και καρότα. Μπορεί να ξεχάσαμε πως έχουμε καλεσμένους για συμπόσιο, άνθρωποι είμαστε, και να τα κάναμε σαλάτα.


β) Ελέγχουμε αν έχουμε βαζελίνη. Αν δεν έχουμε χρησιμοποιούμε νέα φυτίνη. Όχι όμως βούτυρο. Είναι σκληρό.


γ) Ελέγχουμε τα κρεβάτια που θα χρησιμοποιήσουμε. Αν τρίζουν θέλουν λάδωμα. Αλλιώς θα αποσυντονιστούμε.

δ) Αν χρησιμοποήσουμε στρώματα αέρα, να έχουμε οπωσδήποτε τρόμπα και ραπτομηχανή ή βελόνα με κλωστή σε περίπτωση σχισίματος. Αν πάλι προτιμούμε στρώματα με νερό, τότε πρέπει οπωσδήποτε να βεβαιωθούμε πως πληρώσαμε το λογαριασμό ύδρευσης ή πως η εταιρία ύδρευσης δεν θα πραγματοποιήσει απεργιακές κινητοποιήσεις κόβοντάς μας το νερό.


Σημείωση: Μη διανοηθείτε και γεμίσετε τα στρώματα με σουρωτή. Δεν είναι το ίδιο και μπορεί να προκληθούν βλάβες του τύπου αλλοίωσης φωνής π.χ. το ααχ να ακούγεται ως δυσκοιλιότητα γίδας.
Επίσης μην τα γεμίσετε και με αγιασμό. Θα έχετε επιπλήξεις και αφορισμούς από τους κατά τόπους μητροπολιτάδες.





 Όπως όμως και να'χει,
αν επιλέξετε τον πανσεξισμό,
σας εύχομαι 
καλή σας διασκέδαση