26/2/12

Οι αρχάριες...

Όχι στον τοίχο μην τις στήνεται, μην τις πυροβολείτε.
Για παράδειγμα η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Άγγελλα Μέρκελ  αντί να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το αγγούρι και να απολαύσει την κατάσταση, το έκοψε σε πολύ μικρές φέτες, το έβαλε αλατοπίπερο και ρίγανη και μετά ήρθε σε επαφή μαζί του.


Γεμάτη απορία αναρτιόταν το γιατί αντί ευχαρίστηση και ηδονή να της βγαίνει ένα τσούξιμο και μια φαγούρα.
Μήπως της είπαν ψέματα για το αγγούρι και αντί να αρχίσει να δροσίζεται, άρχισε να ζορίζεται;

 
Χωρίς να χάσει χρόνο, και ενώ το τσούξιμο και η φαγούρα αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο, έβαλε τα καλά της και κατευθύνθηκε προς την ελληνική πρεσβεία για να παρακαλέσει τον Έλληνα πρέσβη να πάρει τηλέφωνο σε όλους τους Έλληνες πολιτικούς και να τους ρωτήσει έναν έναν το πώς καταφέρνουν και κρατάνε σε ηρεμία τον ελληνικό λαό μετά από τόσα αγγούρια που του έχουν δώσει να φάει.
Ο πρέσβης μας βέβαια προσπάθησε, αλλά τα τηλέφωνα τον πολιτικών μας βούιζαν, διότι πολύ απλά αυτοί ήταν απασχολημένοι με τη νέα εξεταστική επιτροπή με θέμα το πόσα πήρε ο υδραυλικός για να φτιάξει τα λούκια της τουαλέτας των επισήμων της Βουλής και το αν η γυναίκα του έπαιξε ενεργό ρόλο στην ανάθεση της δουλειά, μιας και υπάρχουν άγνωστες προς το παρόν πληροφορίες για χοντρή σεξουαλική παρενόχληση και δωροδοκία σε Έλληνα βουλευτή.

 
Έτσι λοιπόν και η τέχνη, και μιμούμενη πάντοτε την πραγματικότητα, χάρισε στο κοινό την ταινία ''Οι αρχάριες''.
Πρόκειται για μία παραγωγή της SIRINA που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.


 Πρωταγωνιστούν: Ρόζα Λολίτα, Βούλα Βαβάτση, Βαλεντίνα, Μιμή, Ντίνος ο Γιατρός, Νίκος Πατρινός, Ζαφείρης
Υπόθεση:
Ανάμεσά στα νεαρά φιλόδοξα κορίτσια, που μας λένε και μας δείχνουν πολλά πικάντικα, θα απολαύσουμε και μια μακιγιέζ που εργαζόταν στα γυρίσματα προηγούμενων ταινιών της Sirina. 
Όλα όσα συνέβαιναν την ώρα των γυρισμάτων, την έκαναν να διεγείρεται και τελικά να αποφασίζει πως αυτή την εμπειρία πρέπει να τη ζήσει!!




κείμενα:
Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος