5/2/12

Καρναβάλια!


Τα καρναβάλια είναι μια πολύ συμαντική γιορτή για όλους μας. Θέλει όμως και την ανάλογη προσοχή. Αποφεύγουμε να ντυθούμε άραβες,


γιατί θα έχουμε πρόβλημα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ενώ αν ντυθούμε Τσετσένοι αυτονομιστές, θα μας κυνηγάει ολόλκληρη η Ρωσία. Αν ντυθούμε λαθρομετανάστης θα κοιμόμαστε για πολλές μέρες στο αλοδαπών δύνοντας εξηγήσεις, ενώ αν ντυθούμε χορεύτρια θα κατοικοεδρεύσουμε στο ηθών. Αν προτιμήσουμε στολή δημοσίου υπαλλήλου, θα μας γίνει περαιτέρω μείωση μισθού και περικοπή των εναπομείναντων επιδομάτων και με κίνδυνο απόλυσης, ενώ αν η στολή είναι ιδιωτικού υπαλλήλου-εργάτη, τότε κινδυνεύουμε με ελαστικό ωράριο, συνοδευόμενο από ατομική, όχι πίτσα, καλά θα 'τανε, αλλά σύμβαση εργασίας με αποδοχές χέσε μέσα. Τέλος αν ντυθούμε παπάς, τότε


κινδυνεύουμε να απαχθούμε από την Ε.Υ.Π., η οποία και με τη χρήση βίας θα μας μεταφέρει στο Μέγαρο Μαξίμου για ευχαίλαιο και ξορκισμό των κακών πνευμάτων, που τον τελευταίο καιρό ταλαιπορούν την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Εσείς όμως που δε θα ντυθείτε, αλλά θα είστε απλά παρατηρητές των γεγονότων, αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι να παραστείτε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.


 ΓΙΑΤΙ

 

η γυναίκα σας θα σας χωρίσει


η εκκλησία θα σας αφορίσει


η εφορία θα σας τσιμπήσει, διότι για να παρακολουθείτε τέτοιου είδους θεάματα, σίγουρα θα πρέπει να τα έχετε και να τα φυσάτε.