Επικοινωνία

Αυτό το ιστολόγιο, που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες, προσφέρει φωτογραφίες και videos σε συνδυασμό με χιουμοριστικά και αστεία κείμενα, και προμοντάρει παραστάσεις stud up sexy comedy, σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Από τη στιγμή που επιλέξατε το κουμπί ''ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ'', δηλώνετε ότι:
  • Είστε νόμιμα ενήλικες βάση του νόμου στη χώρα σας και ότι οι νόμοι στη χώρα σας εγκρίνουν την πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο
  • Έχετε προειδοποιηθεί για το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου
  • Χρησιμοποιείτε αυτό το ιστολόγιο για προσωπικούς λόγους, χωρίς να εμπλέκεται οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση και ότι αναλαμβάνεται να μην γνωστοποιήσετε αυτήν την διαδικτυακή περιοχή σε ανήλικους
 Τα κείμενα και τα σχόλια που περιέχονται στο παρόν ιστολόγιο έχουν αποκλειστικά διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό σκοπό, και οι απόψεις και οι γνώμες αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά αυτούς/ες που τα υπογράφουν.
Κάθε αναφορά ή ομοιότητα ή παραπομπή σε υπαρκτά ονόματα, επωνυμίες προϊόντα, επιχειρήσεις, διακριτικά στοιχεία, είναι εντελώς τυχαία, δεν αναφέρεται και ούτε εννοεί αυτά τα συγκεκριμένα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, στείλτε e-mail στο drlakkis69@yahoo.gr ή τηλεφωνήστε στο 6976.858110 ή γράψτε στην διεύθυνση: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος, Μέσοι Απόστολοι Κιλκίς, 611 00.