28/4/13

Η Χριστίνα Ρουσάκη και οι δύο βοσκοί!

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων.
Οι τρισάθλιοι τροϊκανοί θέλουν να κατάσχουν ακόμα και μαντριά, μαζί με πρόβατα και τις κοπριές!
Τα μαντριά να τα ξεπουλήσουν σε ξένα ανθελληνικά και σκοτεινά κέντρα, τα πρόβατα να τα εμβολιάσουν με χημικά για να μεγαλώσει το μαλλί τους, να τα κάνουν πρώτα περμανάντ επιδεικνύοντας την αλαζονεία τους και μετά να το πουλήσουν, και τις κοπριές να τις εξαγάγουν ως εκλεκτής ποιότητας λίπασμα, με τα κέρδη φυσικά στις τσέπες τους.
Θέλουν οι τρισκατάρατοι με αυτόν το τρόπο να βάλουν φρένο στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας που προσπαθεί με νύχια και δόντια να πετύχει η Νέα Δημοκρατία με τις συνιστώσες της ΔΗ.ΜΑΡ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.,
Σθεναρά αντέδρασε και το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. που προσχώρισε στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και έγινε η 13η συνιστώσα του, όπως και όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα.
Προς έκπληξη όλων όμως, αντίδραση προήλθε και από τη δημοσιογράφο Χριστίνα Ρουσάκη, 


που ανέλαβε προσωπικά να επαναφέρει την καλή φήμη των δημοσιογράφων, που αμαυρώθηκε τα τελευταία χρόνια από προσκόλληση σε κακές πολιτικές επιλογές, η οποία και μαζί με δύο βοσκούς έθεσε τα βροντερά της στήθη απέναντι στους τζερεμέδες τροϊκανούς.



Και θα μαθαίναμε τη ακριβώς θα έκαναν οι τροϊκανοί, αν όλα αυτά ήταν μια πραγματικότητα και όχι η νέα ταινία της SIRINA με τίτλο ''Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη και οι δύο βοσκοί'' που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. 

κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος