27/12/11

Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές...

ανάρτηση ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών


Γερά, γερά οι φυλακές είναι κοντά, Κορυδαλλός, Αλικαρνασός Λαμία, Βόλος, Κέρκυρα, Κασανδρεία και Διαβατά.
Φόροι, εισφορές και χαράτσια, μόνο ο κεφαλικός φόρος και ο σουλτάνος λείπουν για να συμπληρωθεί το φλός.
Διότι πολύ απλά, λεφτά υπήρχαν.


Και αν στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε, καλό θα είναι να επιλέξουμε τις γυναικείες φυλακές, γιατί και πάρα πολύ καλό φαί έχει και πολλά πολλά τυχερά.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, διότι αυτά που θα συμβούν παρακάτω δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα, αφού μιλάμε για τη νέα παραγωγή της Sirina
''Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές'' που διατήθεται από Παρασκευή 9/12 σε όλα τα περίπτερα.


 Η ταινία θέλει αστυνομικίνες να αποπλανούν κρατούμενους, φυλακισμένες να γίνονται ερωτικό εργαλείο στα χέρια διεφθαρμένων αστυνομικών και νεαρά κορίτσια να επιδίδονται σε άγριο σεξ στα κελιά τους, άλλοτε μόνες, ενώ άλλοτε πρέπει να υποστούν τη βίαιη συμπεριφορά των δεσμοφυλάκων τους. Αυτά όπως θα καταλάβατε θα ήταν τα πολλά, πολλά τυχερά.


 Στην ταινία "Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές" η Χριστίνα Ρουσάκη και η Κατερίνα Τσοπέη συναντούν την πρωτοεμφανιζόμενη 'Ελενα Καλλιανού και τη 19χρονη Ντίνα, το νέο αστέρι της Sirina που κάνει και αυτή το παρθενικό της ντεπούτο. Αναμένουμε εντυπώσεις.


 Πρωταγωνιστούν: Έλενα Καλλιανού, Χριστίνα Ρουσάκη, Κατερίνα Τσοπέη, Ντίνος Γιατρός, Νίκος Πατρινός, Ζαφείρης, Ντίνα, Ίνα, Kelly 
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σειρηνάκης