10/5/11

Fetish-BDSM

τα videos και οι photos είναι ακατάλληλα
για άτομα κάτω των 18 ετών.
Αν είσαι κάτω των 18, μη δεις αυτή την ανάρτηση.

fetish

Βρήκαμε τις ποιό χαρακτηριστικές photos, αλλά και videos,
και σας τις παρουσιάζουμε. 
Γιατί η φαντασίωση εδώ δεν είναι ταμπού.

Τι ενοούμε όμως όταν λέμε fetish;
 Ενοούμε το οποιοδήποτε αντικείμενο (ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ) ή σημείο του σώματός μας με το οποίο έχουμε σεξουαλική εμμονή.
 Δεδομένου ότι η επιστήμη της σεξολογίας αναπτύχθηκε από το δέκατο ένατο αιώνα, ο όρος φετίχ συνδέθηκε σταθερά με το φύλο και την έλξη ορισμένων τμημάτων του θηλυκού σώματος, ή συγκεκριμένα μέρη της θηλυκής ενδυμασίας. Τα παραδείγματα των μερών σωμάτων, που προσελκύουν το φετιχιστή, περιλαμβάνουν πόδια, μαλλιά, γλουτούς, και στήθη και τα αντικείμενα περιλαμβάνουν: γάντια, εσώρουχα, δέρμα, στηθόδεσμους, κτλ. 
πηγή: wikipedia.org

..........












Στις πρωτόγονες θρησκείες το φετίχ αποτελούσε ένα αντικείμενο λατρείας. Αρχικά η λέξη προήλθε από το πορτογαλικό feitico (φεϊτίσο = μαγγανεία) και από τα Λατινικά, factitius ή facere, που σημαίνει "για να κάνει". Τον όρο αυτό χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο Ντε Μπρος στη Γαλλική Ακαδημία το 1760.
πηγή: wikipedia.org







Ο Φρόυντ παρατήρησε ότι μερικά άτομα ήταν φοβισμένα με την θέα της μήτρας και για να ξεπεράσουν αυτήν την ψυχολογική αποστροφή, ο φετιχιστής παροικήθηκε με το χαρακτηριστικό, το οποίο έκανε το θηλυκό ένα ανεκτά σεξουαλικό αντικείμενο. Ο Φρόυντ είδε τη λειτουργία του αντικειμένου φετίχ ως σημείο θριάμβου στην απειλή του ευνουχισμού και μια προστασία ενάντια σε αυτό. Ο Kaplan (1991) συνοψίζει το επιχείρημα με τη συντομία και με ύφος με την εξής παρατήρηση του: "ο ενήλικος φετιχιστής δεν μπορεί να εισαγάγει το πέος του στο ναό της μοίρας (κόλπος) χωρίς κάποιο φετίχ να διευκολύνει τον τρόπο αυτό." Ζητούμε συγγνώμη σε οποιουσδήποτε φροϋδικούς ψυχολόγους ή ψυχαναλυτές. 
πηγή: wikipedia.org






BDSM
Υπάρχει όμως και το θέμα της βίας ή της σχετικής βίας στο κεφάλαιο σεξ.
bondage and discipline and sadism and masochism είναι τα αρχικά των λέξεων bdsm που κανείς δε μπορεί να πεί με σιγουριά και χρονολογική ακρίβεια από που και πότε προέκυψαν.
Το bdsm είναι ένας εναλλακτικός τρόπος σεξουαλικής συμπεριφοράς που παρατηρήθηκε έντονα στις αρχές της δεκαετίας του '80 και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις επικρατούσες θρησκοληπτικές αντιλήψεις που μετέφεραν οι προηγούμενες γενιές.
Σαν δομή έχει να κάνει με τον κυρίαρχο και τον υπατακτικό και θεωρείτε ως η δεύτερη μεγαλύτερη σεξουαλική επανάσταση μετά τη σεξουαλική απελευθέρωση της δεκαετίας του '60, των κοινόβιων και του κινήματος των χίπιδων.