1/9/12

Ολοκληρώνονται τα έργα στη Θεσσαλονίκη …


Είναι έργα που θα μείνουν στην ιστορία, σαν το μνημόνιο ένα πράγμα, αλλάζοντάς την στην κυριολεξία και θα καθιστώντας την ως τουριστικό θέρετρο, συσσωρεύοντας στα ταμεία της ένα κάρο λεφτά!



Ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός βαρέων έργων του δήμου βρίσκεται σε παγανιά και λόγω της κεκτημένης του ταχύτητας αφαίρεσε τη ζωή ενός σκύλου, μιας γάτας δύο περιστεριών, μιας δεκοχτούρας και μιας γριούλας που βρέθηκε στο διάβα τους!


Τα παρτέρια έχουν ήδη στηθεί και τα πρώτα λουλούδια έχουν ξεπεταχτεί δίνοντας στην πόλη εξωτικά αισθήματα,


ενώ τα πρώτα έργα έχουν ήδη δώσει αυτοπεποίθηση στους πολίτες, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος και τη γκρίζα καθημερινότητα!


Όσο για τους πάμπολλους βαθιά θρησκευόμενους έχει μεριμνηθεί να προσεύχονται από την οικία τους, μιας και οι πρώτες κινητές εκκλησίες έχουν παραληφθεί από το δήμο και βολτάρουν ήδη στους κεντρικούς δρόμους!


Και οι τσάρκες στο κέντρο θα γίνονται ακόμα ποιο εύκολα, αφού ο αστικός στόλος ανανεώθηκε με λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουν ακόμα και δορυφορική κεραία, που ανιχνεύει πορνοκάναλα, χαρίζοντας στους επιβάτες ατελείωτη ηδονή!


Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Λεβέντης, ο dr Lakkis και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος το έριξαν από τη χαρά τους στο χορό, μπροστά από το Λευκό Πύργο!
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος