26/9/12

Και όμως οι ξανθιές είναι τελικά έξυπνες ... (18+)

 

Πολλές είναι οι ιστορίες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει ανάμεσά μας για της ξανθιές, ιστορίες που τις κατατάσουν ως τις ποιό χαζές γυναίκες του πλάνητη, στηριζόμενες κατά κύριο λόγο όχι τόσο στην προσωπικότητά τους, αλλά στο μαλλί τους.
Τα ξανθά όμως μαλλιά ορίζουν στάση ζωής και είναι αυτά που τις φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων.


Και κάπου εδώ θα παραθέσουμε ένα γεγονός που αποδεικνύει όχι μόνο τη σαγηνευτικότητά τους, αλλά και το ότι δεν είναι οι χαζές του έργου, το αντίθετο μάλιστα.


Διότι πάει στο καζίνο μια ξανθιά super sexy γκομενάρα, φτάνει μπροστά στους γκρουπιέριδες και με λάγνο βλέμμα και αισθησιακή μπάσα φωνή τους λέει:
-Είμαι φοβερά τυχερή όταν παίζω χωρίς τα ρούχα μου.
Τα βγάζει, κάθεται, ποντάρει σε ένα αριθμό, γυρίζει η ρουλέτα και ξαφνικά την ακούς να τσιρίζει και να χοροπηδάει φωνάζοντας:
-Κέρδισα, κέρδισα ...


Και ενώ τα μάτια των γκρουπιέρηδων είναι καρφωμένα στα πανέμορφα στήθη της που ανεβοκατεβαίνουν, αυτή ξαφνικά τους σκάει ένα θανατηφόρο χαμόγελο, παίρνει τα λεφτά και εξαφανίζεται σαν το σίφουνα.


Και ο ένας γκρουπιέρης με ύφος σταυροφόρου που το βάρος του ανδρισμού του του τρύπησε τη πανοπλία, λες και κατέλαβα το κουραδόκαστρο, λέει στον άλλον:
Είδες ποιός αριθμός ήταν;
Και του απαντάει ο άλλος με  ισχυρή αυτοπεποίθηση και βαθύ αναστεναγμό:
Όχι, νόμιζα ότι τον έβλεπες εσύ.


Γι' αυτό το νου σας, μην παρασύρεστε από τις διάφορες γνωστές ιστορίες, οι ξανθιές είναι πραγματικά επικίνδυνες και αν δε προσέξετε δε θέλει και πολύ για να την πατήσετε.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος