30/9/12

Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση. (έρευνα,18+)


Οι άντρες δεν υπάρχουν ποιά, τους πάτησε το τραίνο.
Αυτό είναι ένα παλιό λαϊκό τραγούδι, που όμως σήμερα έχει γίνει εφιάλτης για τη σύγχρονη γυναίκα.
Οι γυναίκες υποστηρίζουν πως οι άντρες έπαψαν να είναι κυνηγοί και πως έχουν χάσει το χιούμορ τους, και τους καλούς τους τρόπους.


Από την άλλη πλευρά οι άντρες υποστηρίζουν πως με την χειραφέτηση τους, τους <<ευνούχησαν>> και δεν μπορούν να λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε, ενώ και το καθημερινό άγχος με τη σειρά του παίζει καθοριστικό ή και προτεύοντα ρόλο.


Το απογοητευτικό της όλης κατάστασης έρχεται να δημοσιοποιήσει με έρευνά του το Ινστιτούτο Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας.
 Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, έξι στις δέκα Ελληνίδες είναι  απογοητευμένες από τους άνδρες και έχει στραφεί στη λύση της αυτοϊκανοποίησης.


Ποιό συγκεκριμένα, το 69% των γυναικών, και μάλιστα των νέων, δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. 
Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%.


Επίσης, το 60% δηλώνει ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο, και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.


    Τελειώνοντας η έρευνα καταλήγει πως περίπου μια στις τρείς γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές, από τις 400 γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.