24/11/12

Η τρόικα στην Κύπρο, οι Έλληνες φωστήρες και ο οικονομικός εγκέφαλος ...

Η ''τρόικα Α.Ε.'' (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)


σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την κυπριακή κυβέρνηση, αλλά ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από τα αντίστοιχα αρχηγεία με στόχο να επιτευχθεί περαιτέρω πρόοδος προς ένα ενδεχόμενο πρόγραμμα.
Και όλα αυτά για την ανακεφαλαιοποίηση που θα χρειαστούν οι κυπριακές τράπεζες.
Φωστήρες όμως της ελληνικής παρασκηνιακής


πολιτικής απέστειλαν άκρως απόρρητο εγγραφό, σύμφωνα με το οποίο προτίθενται να στείλουν οικονομικό εγκέφαλο, ο οποίος διακόρευσε επί χρήμασι τη μισή Αθήνα,


η άλλη μισή πρόλαβε και φόρεσε τσίγκινα σοβρακάκια, με αποτέλεσμα να συρρεύσουν στα ταμεία των πέριξ χαμαιτυπείων ζεστά φράγκα.
Αρχικά η πρόταση απορρίφτηκε, διότι κάποιοι Κύπριοι πολιτικοί παράγοντες επηρεάστηκαν από κακόβουλες διαδόσεις, η οποίες χαρακτηρίζουν τον άνωθεν οικονομικό εγκέφλαο ως κίναιδο, αλλά γρήγορα η δυσκολία παρακάμφθηκε, αφού αποδείχτηκε μέσω φωτογραφιών και videos ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποτελούν ραδιουγρίες εγκάθετων σκοτεινών κέντρων ενάντια στην τρόικα Α.Ε. με μόνο σκοπό την αποσταθεροποίηση του ευρωπαϊκού νότου.
Τα δε χαμαιτυπεία ήταν έτοιμα να στείλουν και αποδείξεις


του συγκεκριμένου κυρίου στους χώρους τους, αλλά επειδή δεν έκοψαν, διότι είχαν χαλασμένες ταμειακές και δεν έβρισκαν τεχνικό βραδιάτικα, ακύρωσαν αυτήν τους την πρόθεση.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος