15/11/12

Καλλιστεία 2012

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς του 2012 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Το στέμμα της Σταρ Ελλάς κέρδισε η Βασιλική Τσιρογιάννη από τη Θεσσαλονίκη.

 tsirogh 633 451

Η Βασιλική δήλωσε αμέσως μετά τη στέψη στο TLIFE: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Χαίρομαι απίστευτα... 

 tsiro2

Η βραδιά ήταν φανταστική! Το μόνο άγχος που είχα ήταν δημιουργικό και με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις!"
 Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς Ευτυχία Λαζάρου

lazarou

Μις Ελλάς 2012 είναι η Αθηνά Πικράκη!

pikraki
  
Αναπληρωματική Μις Ελλάς Χριστίνα Γεωργοπούλου

 georgopoulou

 Μις Τουρισμός Έλενα Κωνσταντινίδου

 tourismos
  
Μις Γιανγκ 2012 βγήκε η Ελένη Κοκκίνου!

 giank

 Η ομάδα του διοργανωτή Βασίλη Πρεβελάκη φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό event που απολαύσαμε στο “Dream City” ενώ η Ελεονώρα Μελέτη κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμπειρία και την άψογη παρουσίαση του show.
Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της σέξι Ελένης Φουρέιρα που έντυσε μουσικά το διαγωνισμό και μας ξεσήκωσε με τις μεγάλες της επιτυχίες και τα χορευτικά της.
 
 foure2

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ενίσχυσε και η Κατερίνα Στικούδη δίνοντας τον δικό της παλμό.

stik 
 
 Όσον αφορά στο μουσικοχορευτικό κομμάτι και την σκηνική παρουσία των κοριτσιών, αυτό ήταν στα χέρια του χορογράφου Πάνου Μεταξόπουλου, ενώ το Styling της εκδήλωσης ανέλαβε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπατζήμας και υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Ανδρέας Μηλιώνης.
Την λαμπερή βραδιά συμπλήρωσαν μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και με την βοήθειά τους βρήκαμε τις φετινές εστεμένες.
 Ανάμεσά τους είναι η διάσημη φωτογράφος Calliope, οι πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η διευθύνουσα σύμβουλος των ιατρικών κέντρων Skouras Med, Έλενα Σκούρα και ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης.