4/10/12

Έτσι μπούκαραν στο υπουργείο εθνικής αμύνης ...


Διότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά είχαν σχέδιο, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που όχι μόνο δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο, αλλά πελαγοδρομεί κιόλας, αντί να κάτσει στα αυγά της και να ακούσει και κανένα cd.
Τώρα της Lagarde θα είναι, του Πλούταρχου, του Βοσκόπουλου, του Σφακιανάκη, του Πάριου, σημασία δεν έχει.
Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

 

Και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν στάθηκαν ικανές να τους σταματήσουν στην είσοδό του υπουργείου, διότι το σχέδιο ήταν τέλειο και παραπλανήθηκαν!




Όλα όμως ξεκίνησαν από επαφές που είχαν συνδικαλιστές με τον οίκο της μαντάμ Φλοράνς.
Η μαντάμ Φλοράνς, σκληροπυρηνική κομμουνίστρια με δεκάδες αγώνες και προσαγωγές,
αλλά και πολλά νεύρα επειδή της ήρθε πολύ ρεύμα και νερό, ευαισθητοποιήθηκε και προσφέρθηκε να θέσει στην υπηρεσία των εργαζομένων δύο από τα πολλά κορίτσια της, τα οποία και τράβηξαν τα βλέμματα των φρουρών, με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να εισβάλουν χωρίς καμία σχεδόν δυσκολία.



Αυτή τη στιγμή πάντως τα πνεύματα είναι ήρεμα, χάρη και στις παρακλήσεις παπάδων και μητροπολιτάδων, αλλά και στα νέα χημικά που εκσφενδονίστηκαν από την αστυνομία με άρωμα ινδικής κάνναβης. 
Πάντως κλιμάκειο του υπουργείου προσπαθεί να βρει κάποια άλλη χώρα στον κόσμο που να έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό.
Αν όχι, να γραφτούμε στο βιβλίο record guinness ως η ποίο γρήγορη εισβολή σε υπουργείο, αν και κάποιο που θεωρούνται υπεύθυνοι θέλουν να γραφτούν στο βιβλίο γκίνιας, διότι ένορκες διοικητικές εξετάσεις, καταλαβαίνεται ...
Το κείμενο είναι φανταστικό.
Κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος