28/7/12

Όλα όσα δεν είδατε στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου …

Διότι μόνο εμείς τολμάμε την αλήθεια, την ώρα που όλοι οι άλλοι κωφεύουν και εθελοτυφλούν.
Διότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι χάλασε η μηχανή του ταχύπλοου που χειρίζονταν χωρίς άδεια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα νερά του Τάμεση.

 

 

Μηχανικοί που κατέφθασαν άρων άρων διαπίστωσαν ρήξη προπέλας, αφού η τελευταία αναμίχτηκε και κονιορτοποίησε σκατά και λοιπά αστικά λύματα που εκχύθηκαν στον ποταμό από κακοτεχνίες στον κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης της πόλης.
Οι Βρετανικές αρχές θεωρούν υπεύθυνο τον Έλληνα μεγαλοεργολάβο που ανέλαβε το έργο και  σκέφτονται να τον μηνύσουν.
Οι Γερμανοί από την πλευρά τους, ως φωστήρες που είναι,



υποστηρίζουν πως πρόκειται για οργανωμένο ελληνικό σαμποτάζ ως αντίποινα για τα σκληρά μέτρα που επιβάλλονται στην Ελλάδα από την τρόικα, σαμποτάζ σαν εκείνο του Γοργοπόταμου που σαν στόχο είχε την ματαίωση της 



Γερμανικής βοήθειας στην πολύπαθη τότε Ελλάδα, μιας και το τραίνο μετέφερε τουρίστες και φαϊ.
Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας μεγαλοεργολάβος στο παρελθόν έχει αναλάβει τμήμα οδοποιίας της εθνικής οδού και παρέδωσε λίμνη εν μέσω αυτής.
Όμως για τις ετοιμοπόλεμους Βρετανούς όλα ετέθησαν πάρα πολύ γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο, διότι ο Τζέημς Μπόντ μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ 


απογειώθηκαν εν ριπή οφθαλμού από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και έψαξαν να βρουν τον Γιώργο Ζαμπέτα  που κυκλοφόρησε το λαϊκό άσμα Ο Αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ο ταμ, ταμ, ταμ.



Βέβαια τον Ζαμπέτα δεν τον βρήκαν, τουλάχιστον ακόμα, αλλά με μία ελεύθερη πτώση τους από το ελικόπτερο 

 

στο στάδιο του Λονδίνου, διεμήνυσαν μέσω μεγαφώνων πως για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων δε θα επιτρέψουν εκφράσεις του τύπου  "Το μαύρο μου το χάλι", "Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε", ''Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά" και "Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε".
Επίσης διέταξαν να καταργηθούν τα φασόλια μαυρομάτικα, το μαύρισμα στις παραλίες, αλλά και να βρεθεί ο κίναιδος που λανσάρει ελαττωματικό σαπούνι για έγχρωμους φτιάχνοντας, αλλά και αβαντάροντας την παροιμία ''Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς''.
Όμως πριν προλάβουν καλά καλά να τελειώσουν την τελευταία τους φράση, το παραδοσιακό βρετανικό χωρίο κατέρρευσε ξαφνικά δίνοντας τη θέση του σε κάτι μεγάλα φουγάρα 





που έβγαζαν κάτι μαύρους καπνούς, λες και ήταν τρακτέρ που κάνει βαθιά άροση σε σκληρό χώμα.
Το στάδιο πάγωσε και όλοι θεώρησαν πως κακοί δαίμονες 

 

σταλμένοι από την ευρωζώνη εισέβαλαν στο χώρο, διότι η Μεγάλη Βρετανία αρνήθηκε την ένταξή ης στο ευρώ, και κάλεσαν κακήν κακώς τον Χάρρυ Πόττερ 


μαζί με το μαγικό ραβδάκι του.
Κάτι όμως πήγε στραβά, και χωρίς να είναι προσκεκλημένη η Μαίρη Πόπινς 



ξεφύτρωσε στην κυριολεξία, και μάλλον από λάθος της μετέτρεψε το ραβδάκι του Χάρρυ σε μαγκούρα, με αποτέλεσμα να μαζευτούν μύγες και κουνούπια.
Ούτε στο μαντρί του Αυγεία τέτοια πράγμα.
Όμως τέλος καλό, όλα καλά, διότι σαν από μηχανής Θεός παρενέβη ο Mr. Been, 



και με ένα του μορφασμό τρόμαξε τόσο τους κακούς δαίμονες, όσο τις τις μύγες και τα κουνούπια, αλλά και όλους εκείνους που επιβουλευόντε το γόητρο της Μεγάλης Βρετανίας.
Έτσι, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν ομαλά.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος