4/7/12

Όργιο σε βίλα στην Εκάλη! (18+)

Μυστηριακό περιβάλλον, αφού η Δ.Ε.Η. μας έκοψε το ρεύμα, διότι δεν είχαμε να το πληρώσουμε και τη βγάζουμε με κεριά που ψειρίσαμε από την δίπλα ενορία, χωρίς νερό, διότι οι υπάλληλοι απεργούν ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, με τα τηλέφωνα δίχως κάρτες και την υπηρεσία επέκτασης χρόνου ομιλίας ήδη χρησιμοποιημένη, μια αρχαιοελληνική τελετή,


σε ένα συμπόσιο, με όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας, και όχι μόνο, σε ένα ομαδικό όργιο σε βίλα της Εκάλης δίνει τόνο στη μουντή ζωή μας, πολλά υποσχόμενη να ταράξει τα λιμνάζουσα νερά που μας τα έκαναν κουδούνια τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Σύμφωνα πάντοτε με απόλυτα έγκυρες πηγές μάθαμε πως στη βίλα θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Task Force Χόρστ Ράϊχενπαχ,


ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν Αμαντέου Αλφατάζ,


η τρόικα, και ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς,


αν φυσικά μπορέσει να πάρει μάτι.
Φυσικά το πρωτόγνωρο αυτό για τα ελληνικά δεδομένα πάρτι πρέπει οπωσδήποτε να κρατηθεί σαν επτασφράγιστο μυστικό για τους αυτονόητους λόγους.
Όλοι μαζί θα φορούν μάσκες και θα είναι ντυμένοι κατά τη διάρκεια του event με αρχαιοελληνική ενδυμασία σε μία ερωτική συνεύρεση περισσοτέρων των δύο ατόμων, κοινώς παρτούζα, που όμοιά της δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!


Και φυσικά πρόκειται για τη νέα παραγωγή της SIRINA που κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας, χωρίς ευτυχώς την παρουσία του Ράϊχενμπαχ, του Αλταφάζ, της τρόικας και του κ. Σαμαρά.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να τη δείτε και να περάσετε καλά.





κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος