25/12/12

Η βίβλος των Χριστουγέννων...


Και αν εθαρείτε πως δε δίνατε βίβλος για τας λαμπράς εορτάς των Χχριστουγέννων απατάσθαι πλάνην και μάλιστα οικτράν.
Και πρέπει να εφαρμόζουμε κατά γράμμα τα εγγεγραμένα εις αυτήν δια να έχουμε διακοπάς ευτυχής ως μαρτυρά η κάτωθι φώτο


Διότι ο Άγιος Βασίλης δεν κατούρησε στο πηγάδι και πρέπει να περάσει καλά, και αν δεν περάσει αυτός καλά τα 3 του Ρούντολφ του ταράνδρου θα πάρετε.
Γι' αυτό το νού σας, αφήστε λίγο γάλα, όχι ιδιωτικής ετικέτας, δεν είναι φτωχομπινές, έξω από το μπαλκόνι σας ή το πλατύσκαλό σας, κατά προτίμηση light, τα έχει που τα έχει τα κιλάκια του, μη βάλει και άλλα και τον περάσουν για κανέναν αντιπρόεδρο και τον πάρουν στο κυνήγι, και λίγο ανοιχτή την εξώποτρά σας για να μπεί. Μη φοβάστε, δε θα κριώσουν τα τέτοια σας. Και βλέπετε σκιές νομίζοντας πως κλέφτες είναι, βάλτε ένα σκιάχτρο με τη φάτσα του επίτημου. Αν πάλι βλέπετε φωτιές, πάψτε να συλογάστε το Νέρωνα.
Και το τζάκι, πολύ βασικό, να το έχετε καθαρίσει. Μπορεί να του κ@υλώσει και να θέλει να το παίξει λοκατζής. Μην από κατακόκκινος γίνει κατάμαυρος σαν ανθρακορύχος, γιατί τότε αλιμονό σας.
Διότι και ο Αγιος Βασίλης έχει ψυχή


Επίσης άλλα πράγματα που λέει η βίβλος και πρέπει να πράξετε:
α) Να έχετε πληρώσει το τέλος ακινήτων, κονώς χαράτσι, για να μη σας κόψει η Δ.Ε.Η. το ρεύμα. 1ον τα τρόφιμα πρέπει να διατηρούντε στο ψυγείο και 2ον μπορεί να τον πιάσει λιγούρα και να θέλει να τσιμπήσει κάτι. Μεσ' τα σκοτάδια αντί να φάει φαϊ, θα φάει τα μούτρα του, και δεν πρέπει με τίποτα.
β) Μη χρησιμοποιήσετε για προσωπική σας χρήση αγγούρια, καρότα , μπανάνες και σαντιγή. Χρειάζετε και λίγη εγκράτεια.
γ) Να έχετε οποσδήποτε βερνίκη. Σίγουρα θα το χρειαστεί για να βερνικώσει το κέρατο του Ρούντολφ, μπορεί όμως να το χρειαστείτε και εσείς για να βερνικώσετε και το δικό σας κέρατο σε περίπτωση που σας κάνει κουτσουκέλα η κυρά.
Και το ποιό συμαντικό:
δ) Όταν το ξεκινήσετε για ερωτική συνεύρεση περετέρω του συντρόφου σας, κοινώς παρτούζα, μη σας πάρει ο υπνος.


Μεγάλη βλασφημία και αχαριστία.