25/12/12

sexy Christmas

because it must

   
Τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα κέρατα. Κόσμος πάει, κόσμος έρχεται. Ρεβεγιόν, ευχές, χειραψίες και φιλιά.

  
Πολύ θέλει για να επέλθει το μοιραίο; Ένα σκίρτημα και το κρεβάτι αναβαθμίστηκε!

  
Διότι όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι με τη γυναίκα σου κι αλλιώς με το αίσθημά σου, σίγουρα θα τις αγαπάς και τις δύο, μην όμως αναρωτηθείς αν είναι αμάρτημα αυτό γιατί άντε να βρεις χριστουγεννιάτικα δικαστή να δικάσει την καρδιά σου!

  
Να θυμίσω για την ιστορία πως στο ίδιο δίλημμα περιήλθε και ο θρυλικός ΛΕΠΑ πριν μερικά χρόνια, για όσους τυγχάνει να γνωρίζουν καλώς το συγκεκριμένο άσμα.

  
Γιατί άλλωστε νομίζετε οτι το έλκηθρο το σέρνουν τάρανδοι; Δεν θα μπορούσαν δηλ. να το σέρνουν ελέφαντες, καμήλες ή γουρούνια; Ο λόγος είναι απλός: Έτσι, για ξεκάρφωμα!


Γι αυτό λοιπόν εφιστώ την προσοχή σε γυναίκες και άντρες να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα προς το έτερόν σας ήμισυ, που θέλω να πιστεύω πως το έχετε γραμμένο όχι στα πελέ σας, αλλά στην καρδιά σας.


 Ό,τι περίεργο δείτε να το καταγράψετε, όχι στα παλαιότερα των υποδημάτων σας αλλά στο καρνέ που διακριτικά θα φέρετε πάνω σας, και απο την καινούργια χρονιά να με ενημερώσετε με γραπτό μηνυμα. Και να είστε βέβαιοι πως αν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα συζυγικής ατασθαλίας θα το επιλύσω άμεσα.

  
Ως τότε, να είστε καλά, καλά να περνάτε. Κι ό,τι επιθυμείτε στο δρόμο σας να βρείτε!


Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!