25/12/12

Οι καλικαντζαρίνες...

και αυτά τα Χριστούγεννα ξαναχτυπούν!!! Άνοιξαν μεταφορικό γραφείο και απευθύνοντε σε όσους σκέφτοντε να μετακομίσουν τις μέρες των εορτών.
Αλλά προσοχή, διότι:


α) Δεν κάνουν εξειδικευμένη συσκευασία επίπλων με φούσκα και οντουλέ (ρολό χαρτόνι) με αποτέλεσμα τα μεταφερώμενα έπιπλα να μην προστατεύοντε, να πέφτουν καταγής και να τα παίρνουν λαθρομετανάστες και παλιατζήδες για μεταπώληση.
β) Συσκευάζουν μικροαντικείμενα (πορνοταινίες, πορνοπεριοδικά, δονητές, μαστίγια κ.λ.) σε διάφανο νάυλον για να ξέρουν οι γείτονες με ποιούς έχουν να κάνουν.


γ) Ξεμοντάρουν, αλλά δε μοντάρουν σωστά τα κραβέτια σας για να πέσετε, να τραυματιστείται και να σας πουλήσουν έμπλαστρα.
δ) Αποσυνδέουν, αλλά συνδέουν λάθος κουζίνες πλυντήρια, φωτιστικά και κλιματιστικά για να τινάξουν στον αέρα τις ασφάλειες του σπιτιού σας.
ε) Αποθυκεύουν έπιπλα που δε χωράνε στο νέο σας σπίτι σε σε δικό τους ιδιωκτιτο χώρο, υπόγειο με πολλή υγρασία που πλυμιρίζει κάθε τρείς και λίγο, έτσι ώστε αν δεν μουχλιάσουν να τα φάνε τα ποντικια που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα απ' του διπλανό υπόνομο και κάνουν party συνεχώς.


στ) Διαθέτουν ιδιόκτητα φορτηγά όλων των κατηγοριών (τριαξονικά, επικαθήμενα, συρόμενα κ.λ.), που όμως δεν τηρούν τους στοιχειώδης κανόνες υγιεινής, αφού είναι γεμάτα με κατσαρίδες και αλογόμυγες.
ζ) Διαθέτουν δύο ανυψωτικά μηχανήματα, αλλά με εσκεμένο κακό χειρησμό χτυπούν τα καλώδια της Δ.Ε.Η., τα κόβουν, την ειδοποιούν και χρεώνουν τη ζημία σε 'σας.


η) Αναλαμβάνουν ομαδικές φορτώσεις για φοιτητές, στρατιωτικούς και εργένηδες,  με τη μόνη διαφορά που το νοικοκυριό τους θα φτάσει στο Σουφλί.
θ) Αναλαμβάνουν και το καθάρισμα του νέου σας σπιτιού, αφού συνεργάζοντε και με το συνεργείο καθαρισμού ''Οι βρωμιάρηδες'', με σήμα τον αρουραίο.


ι) Και τέλος δεν καλύπτουν με ασφάλεια την μεταφορά των οικοσκευών σας σε περίπτωση ατυχήματος στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, διότι ενευρίζοντε στο άψε σβήσε και ανατρέπυν το φορτίο με τα απαραίτητά σας, το βάζουν φωτιά ή το κλεβουν.