19/11/11

Dancing on charcoal

Δυστυχώς, ναί κυρίες δεσποινίδες και κύριοι, φίλες και φίλοι, έγινε και αυτό!!!
Τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης στην προσπάθειά τους, και στην αγωνία τους παράλληλα, για το όνομα του νέου Έλληνα πρωθυπουργού, για το ποιός τελικά θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο δύσβατο μονοπάι της ανάπτυξης, στο οποίο θα καραδοκούν στις γωνίες αβυσσαλέα οι αγορές δείχνοντας τα δόντια τους, τα οπόια σημειωτέον θέλουν 2 σφραγίσματα, 1 απονεύρωση και καθάρισμα, έλεος ρε αγορές, τόσα πέρνετε, αλλά και μονόκεροι, άλλοι πάλι και αυτοί, το κέρατό τους χρειαζεται βερνίκωμα, ξέχασαν πως έχουν σε ζωντανή μετάδωση το dancing on ice (χορός στον πάγο), με αποτέλασμα να το αφήσουν κατά μέρος και να ασχοληθούν με το ελληνικό ζήτημα, κάνοντας ζωντανές συνδέσεις με τη βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα, αλλά και με το προεδρικό μέγαρο, το μέγαρο Μαξίμου και τη Συγγρού.


Ελα όμως που ξεχάσαν να σβήσουν έστω και για λίγο τους προβολείς απ' τα παγοδρόμια και με τη ζέστη που αυτοί έκπεμπαν, ο μηχανιμός ψήξης αρχικά να μπλοκάρει, μετέπειτα να ζεσταθεί, ο πάγος να τα φτύνει και η πίστα να καρβουνιάζει. Έτσι το show απο dancing on ice μετατράπηκε σε dancing on charcoal (χορός στα κάρβουνα).
Στην 1η φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι αθλητές χαμπάρι δεν πήραν κατά τη διάρκεια προθέρμανσής τους σε αντίθεση με τους κριτές που έντρομοι παρακολουθούν.


Στη 2η φωτογραφία οι αθλητές αντιλήφθηκαν έγκαιρα το συμβάν και το 'βλαν στα πόδια όσο ποιό γήγορα μπορούσαν, μην γίνουν και αυτοί κέρβουνα σαν την πίστα.
Αρε Ελλάδα με τα καμώμτά σου, όλους τους αποσυντονίζεις!!!
Τουλάχιστον να τους στείλουμε και καμιά ντουζίνα αναστενάρηδες, μπάς και με τις γνώσεις τους σώσουν την κατάσταση.