20/11/11

Έσπασε το μεγάλο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου!!!

Όχι κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, φίλες και φίλοι, δε διαβάζετε λάθος.
Κατέρευσε σαν χάρτινος πύργος το τραπέζι του μεγάρου Μαξίμου που φιλοξενούσε σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο.


Έτσι ο πρωθυπουργός κάλεσε εμπειρογνώμονες από τη Γερμανία, αν και όλοι υποπτεύοντε τους 2 υπέρβαρους υπουργούς, οι οποίοι χτυπούσαν το χέρι τους στο τραπέζι την ώρα του συμβάντος ή γιατί διαφωνούσαν με τους υπόλοιπους ή γιατί έπαιζαν το χαροπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ. Οι απόψεις διίστανται, γι 'αυτό θα διενεργηθεί ένορκη δοιηκητική εξέταση.


Άλλοι πάλι θεωρούν ότι το τραπέζι υπερφορτώθηκε από σουβλάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα Φραγκφούρτης και Τζουμαγιάς, τζιγεροσαρμάδες και 12 μπρόκολα.
Ναί, αλλά ποιός τα παρείκειλε;


Υπάρχει όμως και ένας που πιστεύει πως το τραπέζι έσπασε, διότι λίγο ποιό πρίν χορεύτρια λικνίζονταν πάνω του σε ρυθμούς άκρως σεξιστικούς.
Ναί, αλλά ποιός τη κάλεσε;



Οι Γερμανοί με τη σειρά τους έστειλαν εμπειρογνώμονες της SIMENS, οι οποίοι στην αρχή διέγνωσαν άλατα στην αντίσταση του πλυντηρίου, αλλά μόλις κατάλαβαν την παπαριά τους έκαναν λόγο για διαστρέβλωση της ετεροχρονισμένης μάζας υπό το βάρος της επιτάχυνσης και πρότειναν νέα τραπέζια του τύπου:

  
ή


 ή


Έπειδή όμως δεν κατάλαβε κανείς τους Γερμανούς, το πόρισμα εστάλθη  και στους Γάλλους, και οσονούπω περιμένουμε την απάντησή τους.