2/11/11

dr Lakkis ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

με τους Βάσω Βούλγαρη, Έλενα Μάθιου, Χριστίνα Μπισκοτάκη και dr Lakki

  Με μεγάλη επιτυχία προβλήθηκε στην κεντική σκηνή ''αίθουσα Μπεναρόγια'' του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου γωνία, στα πλαίσια του 13ου πανοράματος ανεξάρτητων δημιουργών κινηματογράφου και video η κωμωδία ''dr Lakkis, απίθανοι συνεργάτες'' το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:00 (10 μ.μ.)
Όλοι οι συντελεστές της ταινίας σας ευχαριστούμε θερμά για την προσέλευσή σας και σας υποσχόμαστε μια νέα ταινία που θα χαρίσει γέλιο μέχρι δακρίων.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, καλή χρονιά
και ότι επιθυμείται.

Σκηνές απ' την ταινία






φώτα-ηλεκτρολόγος: Θανάσης Παπαδόπουλος
σκηνικά-κουστούμια: Τρύφων
κωμμώσεις-μακιγιάζ:
ΚΙΚΗ, Καραϊσκάκη και Κατσαντώνη γωνία, Ελευθέριο-Ν. Κορδελιό, Θεσ/νικη
casting, οργάνωση-διεύθυνση παραγωγής: Angelina

Διεύθυνση Φωτογραφίας, οπερατέρ:
Λευτέρης Ματαπάς

Μοντάζ: mtps-studio


Μουσική: Λευτέρης Ματαπάς

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

Ο Λευτέρης Ματαπάς επί το έργον

Μετά το γύρισμα με την Έλενα Μάθιου και την Βάσω Βούλγαρη



Υπόθεση:

Ο dr Lakkis, λαμπρός επιστήμων που προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρεί το σκεύασμα εκείνο που θα επιτρέψει ξανά το φλέρτ αυξάνοντας τις γυναικίες γεννετίσιες ορμές και αναθερμαίνοντας έτσι τις σχέσεις ανδρών-γυναικών με απότερο σκοπό ένα αποδοτικό βράδυ, αναζητά μία βοηθό και μία γραμματέα. Τι γίνεται όμως όταν του παρουσιάζεται για βοηθός η Βάσω, μέγας τσαμπουκάς, που έχει σπουδάσει γεωπόνος με ειδίκευση στα ζώα, και για γραμματέας η Έλενα, barwoman, άτομο με σεξουαλική ιδιαιτερότητα, αφού πιστεύει πως τα ομόνυμα έλκονται και τα ετερόνυμα βαριούνται. Και όταν στην όλη κατάσταση εμπλέκεται και η κατάσκοπος Χριστίνα, με μόνο σκοπό να κλέψει το σκεύασμα, τότε η κατάσταση ξεφεύγει..... Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης.

Παραγωγή:
mtps-studio.com