10/11/11

Ο νέος πρωθυπουργός..... και το υπουργικό του σχήμα.....

 Η δημοσιογραφική ομάδα του drlakkis.blogspot.com, πάντα πιστή στην έγκαιρη και έγκυρη πληροφόριση των φίλων και οπαδών της, και μετά από πολύωρες έρευνες και διασταυρώσεις στοιχείων, μετά το νέο μας πρωθυπουργό, τον αστυνόμο Σαϊνη,  βρήκε και το νέο υπουργικό σχήμα, το οποίο και θα τσακίσει κόκαλα. Ας το δούμε αναλυτικά:
Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνιτικός εκπρόσωπος ο Καραγκιόζης. Θα λαδώσει όλες τις πόρτες της Βουλής των Ελλήνων, διότι έχουν πάρα πολύ καιρό να λαδωθούν και τρίζουν αποσυντονίζοντας του βουλευτές μας, οι οποίοι έχουν μπερδέψει το μεσοπρόθεσμο με το βραχυπρόθεσμο, τη γραβάτα με το σόβρακο και τη βούρτσα με την πούτσα.


Υπουργός εθνικής αμύνης ο sport Billy, αρμόδιος για τον έλεγχο σύτησης των στρατεύσιμων, αλλά και για να βρεί τον κόπανο που έριξε αρντάν στην κοτόσουπα και την μετέτρεψε σε αρντανόσουπα, με αποτέλεσμα οι οπλίτες αλλού να πατάνε και αλλού να βρίσκοντε.


Υπουργός εξωτερικών ο Φρού Φρού, με μόνο σκοπό να βάλει τρικλοποδιά σε Μέρκελ, Σαρκοζί, Όλι Ρέν, Μανουέλ Μπαρόζο, Ζαν Κλόντ Γιούνγκερ, Βάν Ρομπάι, Μάριο Ντράγκι και Τσάρλσ Νταλάρα.


Υπουργός οικονομικών ο Παπαστρούμφ. Με τα μαγικά του φίλτρα θα μετατρέψει τα spreads σε ραδίκια και το Α.Ε.Π. σε τσουκνίδες. Και άντε μετά να μας πάρουν χαμπάρι.


Υπουργός εσωτερικών η Χάιντι, η οποία και θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Έτσι αναμένετε τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα να πιάσουν όλα μαζί την πολυπόθητη αυτοδυναμία, ενώ τα δύο κόμματα εξουσίας να μην καταφέρουν να πιάσουν ούτε από τα τρεία το μακρίτερο. Ένα καίριο χτύπημα στην καδριά του δικομματισμού.


Υπουργός παιδείας η Μάγια η Μέλισσα, με μόνο μέλημά της την κρατικοποίηση των ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. και την επιβολή ως κύριο μάθημα σπάνιων διαλέκτων όπως της ποντιακής, της τσακώνικης και της αρβανίτικης.


Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης ο Γκάμι Μπέαρ, ο οποίος μα τη σειρά του θα προσφέρει τα μέγιστα, βελτιόνοντας ράτσες σκύλων, αγελάδων και προβάτων. Έτσι οι σκύλοι δε θα έχουν δόντια και δε θα δαγκώνουν, οι αγελάδες θα κατεβάζουν γάλα με κακάο και τα πρόβατα θα έχουν μαλλί ράστα.


Υπουργός προστασίας του πολίτη ο Ροζ Πάνθηρας. Δουλειά του να παρακολουθεί όλα τα τηλέφωνα και όποιος σκέφτεται να ερωτοτροπίσει χωρίς πρωτίστως την αγορά προφυλακτικού να διώκεται ποινικά. Επίσης όποιος κατεβαίνει σε πορεία με κουκούλα ή κράνος θα τιμωρείται καθήμενος στο ένα πόδι για δύο ώρες. Τα αδιάβροχα επιτρέποντε.


Τους ευχόμαστε όλους καλη επιτυχία.
Ας μην ξεχνάμε πως ο αστυνόμος Σαϊνης θα είναι αυτός που θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ή σκατό από το βόθρο αν προτιμάτε, διότι αυτός θα πάρει την 6η δόση από την τρόικα, θα επιτηρίσει την εργασιακή εφεδρεία, θα αποκρατικοποιήσει το μέγαρο Μαξίμου, θα μετακομίσει το στρατηγείο του ΝΑΤΟ από τη Λάρισα στο προεδρικό μέγαρο, θα επιβάλει μέγιστο φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας σε όλα τα αυτοκίνητα αξιοματούχων της Νάες Δημοκτατίας που βρίσκοντε έξω από τη Συγγρού και παρεμποδίζουν το κοινωνικό έργο των ιερόδουλων και θα οδηγήσει τη χώρα, αν όχι στις κάλπες, σίγουρα στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, γαι να παρακολουθήσουμε με ευλάβεια ένα ελληνικό ποδόσφαιρο απαλάγμένο από σκάνδαλα και διαφθορά.
Με δυο λόγια θα εγκυάτε τους νόμους και το σύνταγμα.



 Και αν ακόμα κάτι πάει στραβά, και λόγω της συνεχούς ύφεσης των χωρών της ευρωζώνης αυτή καταστραφεί και το κάθε κράτος επιστρέψει στο εθνικό του νόμισμα, ε τότε ναί, έχουμε και τη λύση.
Η Ελλάδα θα κάνει την υπέρβαση και θα μπεί στο μάρκο.
Έτσι θα μας δωθεί η ευκαιρία σαν έθνος να επανορθώσουμε για τις τυχών ζημιές που υπέστη κατά κύριο λόγο η γερμανική οικονομία.
Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως πρίν από το όνομα του αστυνόμου Σαϊνη, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μπήκε και το όνομα του Δρακουμέλ.

 

Ήταν ο μόνος που θα μπορούσε τη δύσκολη αυτή στιγμή για το έθνος μας να μας βγάλει από τα αδιέξοδα που δημιούργησε η μεταπολίτευση και τα φερέφωνά της.
Μέρκελ και Σαρκοζί, που σίγουρα φοβήθηκαν για τη παντοδυναμία της Ελλάδας, αν είναι δυνατόν, αντί να χαιρετήσουν την ιστορική αυτή απόφαση που θα χάράζε μια νέα πορεία, όχι μόνο για την πατρίδα μας, αλλά και για ολόκληρη την ευρωπαϊκή ένωση, συνέχισαν το ανθελληνικό μαίνος τους και σε κοινή τους γραπτή ανακοίνωση σε ακαταλαβίστηκη γλώσσα, γλωσσολόγοι που εξήτασαν το κείμενα απεφάνθησαν πως πρόκειται περί καλιαρντών, να δω το Νικολά με ζαρτιέρες και την Άγγελα με πλαστικό να κυνηγιούντε σε prive room στις Βρυξέλλες και τη άλλο θέλω, έκαναν λόγο για τσίρκο.



Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο παρολίγον πρωθυπουργός μας φέρει στο πλάι του και μία γάτα, την οποία φημολογείται πως του την έκανε δώρο ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπρλουσκόνι, ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τον πρώην πρωθυπουργό μας κ. Γεώργειο Παπανδρέου, με τη μόνη διαφορά πως ο Σίλβιο απαύτωσε, ενώ ο Γιώργος μας απαύτωσε.