11/9/11

Αγροτοθεραπεία.....


by dr Lakkis





Γρήγορα αυτοκίνητα vs τρακτέρ
Τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι πάντοτε μικρά και μονοθέσια και κατά συνέπεια μπορείς να έχεις μαζί σου μόνο και μόνο μία αιθέρια ύπαρξη, σε αντίθεση με ένα τρακτέρ, που και πάρα πολύ μεγάλο είναι προκαλώντας εντύπωση και θαυμασμό, και που μπορείς να έχεις μαζί σου όσες αιθέριες υπάρξεις γουστάρεις, όπως ο συγκεκριμένος κύριος, που ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει μαζί του 6 ( η 6η εντός καμπίνας δεξιά).


Με ένα γρήγορο αυτοκίνητο δε θα χτυπήσεις ποτε ζαβή γκόμενα.
Όλες όσες σου χτυπήσουν την πόρτα του συνοδηγού θα είναι απόλυτα προσγειωμένες στην σύγχρονη πραγματικότητα απαιτώντας έμμεσα να μάθουν για τη δουλειά σου και τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς.
Με το τρακτέρ οι γκόμενές σου θα είναι σαϊκο ή θα έχουν αγροτικές ανησυχίες, πράγμα που θα τις καθιστά sexy με ιδιαίτερα ερωτικά γούστα.
Αν τώρα πάλι οδηγάς ένα γρήγορο αυτοκίνητο και θέλεις όπως και δήποτε φραπέ, νε μεν βάζεις όλα τα υλικά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις και μιξεράκι, και που να βρεις ρεύμα, ή να τον χτυπήσεις.
Αντίθετα στο τρακτέρ ούτε μιξεράκι χρησιμοποιείς ούτε το χτυπάς, διότι πολύ απλά χτυπιέται από μόνο του, λόγο των κραδασμών.

 
Και αν με ένα γρήγορα αυτοκίνητο κάποιος σου την πει, γκαζώνεις και τρώει τη σκόνη σου, ενώ με το τρακτέρ κατεβάζεις άροτρα και τον κάνεις σκόνη.
Άσε που η ταχύτητα δεν είναι το πάν, διότι δεν απολαμβάνεις τη διαδρομή, δεν ξέρεις από τη έχεις περάσει.
Και όπως πολύ σωστά έχει πει ο Κωνσταντίνος Πέτρου Καβάφης σαν βγεις στον πηγεμό για την Ιθάκη να εύχεσαι μακρύς να είναι ο δρόμος.
Και εν κατακλείδι, αν κάποιοι πιστεύουν πως με ένα γρήγορο αυτοκίνητο βγάζεις γούστα, με το τρακτέρ όχι μόνο βγάζεις γούστα, αλλά και το μπλοκάκι του τροχονόμου αν γουστάρεις, ειδικά όταν κινείσαι εντός σχεδίου πολύς χωρίς τη δέουσα προσοχή ( μη σε πάρει πρέφα)

Αγροτοθεραπεία
Ναί κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, φίλες και φίλοι, η ποιό ολοκληρωμένη θεραπεία όλων των εποχών είναι γεγονός. 
Μια θεραπεία αλλιώτικη από τις άλλες, που θα σας δώσει φτερά, αναβαθμίζοντας το κρεβάτι σας, αλλά και τη διάθεσή σας.


Και η θεραπεία έχει ως εξής:
Πάρτε σβάρνα τους αγρούς και πάνω σε ένα τρακτέρ, είτε οδηγόντας το, είτε ως συνοδηγός.
Και αυτό διότι η στάθμη θορύβου ενός γεωργικού ελκυστήρα σε συνδιασμό με τα φρουτώδη αρώματα του αγρού δημιουργούν μία χημική ισσοροπία που διαπερνάει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα και δονεί πατόκορφα τις γεννετήσιες ορμές σας με αποτέλεσμα η σεξουαλικότητά σας να βρίσκεται μονίμως στο ζενίθ και το κεντρικό σας κατάστημα να διημερεύει και διανυκτερεύει συνεχώς, χωρίς να το πτοούν ούτε στάσεις  εργασίας, ούτε απεργείες, ούτε κρίσεις, ούτε οτιδήποτε άλλο εξωτερικού παράγοντα αποσταθεροποήσης.