1/9/11

Dr Lakkis show biz news

με χιουμοριστική διάθεση
κείμενα-έρευνα-επιμέλεια: dr Lakkis team (Εύα+Samantha)


Αραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Άνιστον, ο Εζέλ εθεάθη στη Μυτιλήνη, η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πήτ στο Ποσείδι Χαλκιδικής και o dr Lakkis


στο zanzi bar στη Σωτηρίτσα Λάρισας μαζί με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, τον Δημήτρη Λεβέντη και την Αλέκα!!!


Είναι μόνο 20 ετών αλλά η καυτή Bianca Henry, δεν διστάζει να γδυθεί και να ποζάρει προκλητικά στον φακό προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού.
Η ξανθιά καλλονή κατάγεται από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας. 
Με ύψος μόλις 1,67, η καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ έχει απογειωθεί, μαζί με τη θερμοκρασία, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε πως η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό Nuts.
Κατά τα άλλα όλα ο δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, όχι δεν έκλεισε τα διόδια, αλλά  κάλεσε την Άννα Βίσση για συναυλία στη Στυλίδα.
Τώρα το αν θυμηθούν τα παλιά, αυτό είναι άλλη ιστορία.


Και από την άλλη η Μαριέττα Χρουσαλά αγχώνεται για την εγκυμοσύνη της, όχι Μαριέττα μου δε θα κάνεις κανελί με βούλες, μην ανησυχείς, ενώ σε καλύτερο δρόμο βρίσκεται ο διεθνής ποδοσφαιριστής Mario Balotelli, που ξεσαλώνει στην κοσμοπολίτικη Ibiza,  τι και αν η πρώην σύντροφος του να ισχυρίζεται ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Μαρία Κορινθίου


Η ηθοποιός έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό Status! 
Η Μαρία που θα υποδυθεί τον ρόλο της Θεάς Αφροδίτης στην ταινία «Αθάνατη Πραγματικότητα» ποζάρει γυμνή και αναστατώνει τους πάντες!
Ελπίζουμε στους πάντες να ανήκει και σύσωμο το πολιτικό σύστημα, το οποίο τον τελευταίο καιρό μας έχει ξενερώσει για τα καλά.


Να υπενθυμίσουμε για την ιστορία ότι η ηθοποιός πριν τέσσερα χρόνια είχε ποζάρει γυμνή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπως είχε κάνει η Demi Moore και άλλες κυρίες του Hollywood και είχε γίνει τότε μόδα!



Madona for ever
και στην Τουρκία!!!


Η βασίλισσα της pop Madonna έδωσε και με το παραπάνω τον καλύτερο της εαυτό στην προγραμματισμένη συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη! 
Μόνο που αυτή τη φορά είπε να δείξει και κάτι παραπάνω στο κοινό της ...


Kαθώς χόρευε και τραγουδούσε με την ομάδα της κατέβασε το σουτιέν της και έδειξε το στήθος της στους 50.000 Τούρκους που βρίσκονταν εκεί!


Τώρα για το πως θα αντιδράσει ο χότζας απ' το τζαμί,
τη να σας πούμε.
Ελπίζουμε να μην κατεβάσει το παντελόνι του για αντιπερισπασμό.



Κάηκε η Gisele!
Όχι, πιστέψτε μας, δεν έχει καμία ανάμειξη ο Νέρωνας.
Πολύ απλά η Βραζιλιάνα καλλονή ξέχασε να βάλει το αντηλιακό της στην παραλία του Malibu κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για προώθηση κοσμημάτων, και κατά την ελληνική θρησκεία, γι αυτήν της την αλαζονεία, ο θεός Απόλλωνας, θεός του Ήλιου της έριξε κόκκινη κάρτα.
Εμείς ως Έλληνες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να της στείλουμε 2 κιλά τζατζίκι, όχι για να το φάει, αλλά για να πασαλειφτεί.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του στραγγισμένου γιαουρτιού, σε συνδυασμό πάντοτε με το σκόρδο, το αγγούρι και το ελαιόλαδο, ενυδατώνουν και προστατεύουν την καμένη επιδερμίδα.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη, μα ούτε και η τελευταία που την πατάει.
Και εμείς την πατήσαμε.


 Μπορεί αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που τα πετά όλα έξω η Bar Rafaeli, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο, 
ότι κάθε φορά που γδύνεται, το κάνει όλο και καλύτερα!
Η 26χρονη καλλονή, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαΐου, του ισπανικού «Elle», και όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, είναι πιο sexy από ποτέ.
Το εν λόγω τεύχος έχει ονομαστεί «Happy Body». Χμμμ

  
Sexy η Hannah Montana

  

Για την Miley Cyrus μιλάμε, που σε κάθε δημόσια εμφάνιση της βγάζει όλο και περισσότερα ρούχα από πάνω της, άγόρια τρέξτε, προλαβαίνετε, ενώ πρόσφατα την είδαμε να τρώει μια τούρτα σε σχήμα πέους, θέλοντας έτσι να γιορτάσει τα γενέθλια του αγαπημένου της.


Και με την Καθαρά Δευτέρα να πλησιάζει, σαν βόμβα πολλών μεγατόνων έσκασε η είδηση πως βάρεσε κανόνι η IMAKO του Πέτρου Κωστόπουλου, μια εταιρεία που πρόσφερε πάρα πολλά στο ελληνικό life style.
Κατά τα άλλα όλα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παρουσιάζεται στα Γρεβενά, όχι για συναυλία, αλλά για τη στρατιωτική του θητεία. Του ευχόμαστε να είναι καλή.
Και περνάμε στην Τζένιφερ Άνιστον που αναφέρθηκε στις τολμηρότατες σκηνές της νέας της ταινίας με τίτλο Wanderlust, και που προς τιμήν νομίσαμε πως εμπεριείχε δάκτυλο της SIRINA, η οποία από τις 24/2  κυκλοφορεί επετειακό τεύχος με όλες τις πρωταγωνίστριές της, για να καταλήξουμε στον David Beckham, ο οποίος κυκλοφορεί στο σπίτι με τα εσώρουχα, ενώ όπως έχει δηλώσει, αποπειράται να τα σχεδιάσει κιόλας.
Κάτι σκελέες που έπεσαν στην αντίληψή μας, ελπίζουμε να μην είναι δικό του έργο.
Και πριν σας ευχηθούμε καλή σαρακοστή, επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για το νέο sexy video clip της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο Σενάριο και σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.
Απολαύστε το!
 ..........
..........
  
Συλλάβαμε σε επείδηξη μόδας τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό και d.j. Μάγκυ Χαραλαμπίδου με animal print παντελόνι, γούνινες μπότες, μακρύ γούνινο παλτό, μια τσάντα ταχυδρόμου και από σκουλαρίκια ένα λευκό μακρύ από το ένα αυτί και ένα κρίκο λεοπάρντ από το άλλο.


 Μμμμ... Μήπως κάποια στυλιστικά λαθάκια;
Πολλοί πάντως θα ήθελαν να τη δουν κάπως έτσι


 Η Ιωάννα Πηλιχού κέρδισε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ''dancing on ice''
Χμμμμμμ

 Ιωάννα Πηλιχού

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου



 Βαρυσήμαντη δήλωση Όλγας Φαρμάκη:
«Γυμνό δεν ξανακάνω. Δεν βρίσκω τον λόγο να ποζάρεις συνέχεια σε περιοδικά κάθε τόσο και να σε βλέπουνε. Ας υπάρχει μια απόσταση».
 Τονίζει ωστόσο πως μπορεί να μην μετανιώνει για όσα έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά τα λούζεται.
 Και τη θα κάνετε άντρες μου τώρα;
Σπεύσατε σε νυχτερινό club των βορείων προαστίων για να την απολαύσετε ως hot d.j.


 Ούτε να μιλά δε θέλει για την Kim Kardashian ο πρώην της Kris Humphries, σε αντίθεση με 'μας, που και να μιλάμε θέλουμε μαζί της, και να τη βλέπουμε.



dr Lakkis show biz news