25/2/11

Γεγονότα που θα μείνουν στην ιστορία ...!!!

τα κείμενα που ακολουθούν είνα χιουμοριστικά
και δεν έχουν καμία πρόθεση να προσβάλουν
πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις
κείμενα Θεοδωρίδης ΒλαδίμηροςΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει στο Ζάπειο το νέο πρόγραμμα του κόμματός του.
Πιο συγκεκριμένα στους 90 βαθμούς θα βάλει σκούρα, μονόχρωμα και χρωματιστά, στους 60 λευκά, καρό και εμπριμέ, ενώ από τους 45 βαθμούς θα βγάλει γκράπα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίμενε απ' τη Λυβύη τον Μουαμάρ Καντάφι πως και πως, όχι για υπογραφές πετρελαϊκών και άλλων εμπορικών συμφωνιών, όπως αρχικά ειπώθηκε, αλλά για να του φέρει sexy γυναίκες μισομπαρουτοκαπνισμένες απ' τον καυτό ήλιο της Αφρικής, λάγνες και ατίθασες.


Αντίθετη άποψη είχε όμως ο συνταγματάρχης, που κουβάλησε το αντίσκηνό του, ίσως και να μπέρδεψε τη Ρώμη με το camping του Αρμενιστή, ποιός ξέρει, και γυναίκες, αλλά σωματοφύλακες.


Και όλα καλά θα πήγαιναν, τι στο πρωθυπουργικό μέγαρο, τι στη σκηνή, σκέφτηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός, αλλά μόλις τις αντίκρισε, αναφώνησε ''μωρ τι ν' τούτες, χειρότερες και απ' τον Κουταλιανό'', τράβηξε τα μαλλιά του, και έπειτα κοίταξε προς το ταβάνι ή τον Θεό κατ' άλλους.


Αχ βρε συ Σύλβιο.....

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και μετά την γκρίνια του Σίλβιο, και αφού ο Γκαντάφι πήγε προς Τρίπολη μεριά, όχι της Πελοπονήσου αλλά της Λυβύης, είδε!!!
Και ποιόν λέτε να είδε!!!
α) τον οικουμενικό πατριάρχη με το άγιο φώς στο χέρι;
β) τον Άδωνη Γεωργιάδη να ψάχνει ανάμεσα στις γυναίκες του την Ευγενία Μανωλίδου;
γ) τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κρατώντας στο χέρι μια δεσμίδα πεντακοσάευρα;


Όχι βέβαια, κανέναν από τους παραπάνω δεν είδε. Είδε τον Γιώργο Παπανδρέου!!! Τον χαιρέτησε φυσικά, αλλά φάνηκε να σιγοψιθυρίζει
''ωχ, θα μας φέρει το Δ.Ν.Τ., την τρόικα και την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Για χρεοκοπία το πάμε".

Λέτε και τα τελευταία γεγονότα στη Λυβύη να έχουν κάποια σχέση;;;

Και αν ο Γιώργος Παπανδρέου γίνει και γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε. τότε;Θα γυρνάει από χώρα σε χώρα δηλώνοντας πως θα ξεπεράσει την κρίση και δε θα χρεοκοπήσει;
Και το κυπριακό πότε θα το λύσει;
Πρίν ή μετά μια πιθανή χρεοκοπία του οργανισμού;