2/2/11

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ;;;;;!!!!!


Δε θα πρέπει να υπάρχουν τασάκια στα τραπέζια  των cafe-bar σύμφωνα με το νέο νόμο απαγόρευσης του καπνίσματος. Και αν ο πελάτης θέλει να φάει φυστίκια Αιγίνης, που θα ρίχνει τα τσόφλια; Στο πάτωμα; Και αν μαζευτούν μυρμήγκια;

Πάντως η κυβέρνηση, και σκεπτόμενη τους καπνιστές, βρήκε το υποκατάστατο του τσιγάρου, και μάλιστα σε πέντε γεύσεις. Μέχρι στιγμής το κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό, τα λαγωνικά μας όμως το εντόπισαν και σας το παρουσιάζουν.

Αλλάζει όμως και η μόδα. Τα παντελόνια και τα γιαλέκα από εδώ και στο εξής θα φέρουν μεγάλες τσέπες για να ρίχνει ο καθένας και η καθεμία στάχτες και γόπες. Τσέπες από εδώ και στο εξής θα έχουν και όλες οι φούστες για τον ίδιο λόγο.



Ως και το ελληνικό κοινοβούλιο έχει ευαισθητοποιηθεί και σύσομο σκοπεύει να περάσει ψήφισμα νόμου που θα του επιτρέπει να γκρεμίσει την οροφή της Βουλής, για να θεωρηθεί ανοιχτός δημόσιος χώρος και να επιτραπεί το κάπνισμα.


Τι κάνουν οι 300 βουλευτές μας έξω από τη Βουλή;
α) απεργία, γιατί τους έγιναν κρατήσεις στους μισθούς τους και κατάργηση επιδομάτων
β) τις ανάγκες τους, γιατί βούλωσαν οι τουαλέτες του κοινοβουλίου
γ) καπνίζουν, αφού απαγορεύετε από της 1/9/2010 το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Βρείτε  τη σωστή απάντηση και κερσίστε ένα σέτ πολύχρομα μανταλάκια μεγάλης αντοχής που συγκρατούν ακόμη και χαλιά μπουχάρα.