22/2/11

Next Top Model


Τα κείμενα που ακολουθούν
είναι χιουμοριστικά


ΤΕΛΙΚΟΣ!!!


Και η μεγάλη στιγμή έφτασε.
Επιτέλους μάθαμε ποιά είναι το next top model Νο 2.
Έτσι μας έφηγαν καούρες, φαγουρήσματα και βατυστομαχιές.
Και αφού τα κορίτια έκαναν πασαρέλα με δημιουργείες του Χριστόφορου Κοτέντου, και αφού ξεκώλησε το 25ποντο παπούτσι της Ιωάννας, και αφού έπεσε η ζώνη της Σιντορέλας, και εύτυχως δεν δεν έγινε βραχυκύκλωμα, να πέσουν οι ασφάλειες και να βυθηστούν στο σκοτάδι, και μη βλέποντας να τους πέσουν οι καύτρες των τσιγάρων τους, αντί στα τασάκια, στους βελούδινους καναπέδες, και να αρπάξουν φωτιά, και πάνω στον πανικά τους να τρέξουν και να σκουντουφλήσουν πάνω στον κεντρικό σωλήνα ύδρευσης, να τον σπάσουν και να πλημυρήσουν, ε τότε δε θα χρειάζονταν μια σκελίδα σκόρδο για το κακό το μάτι, αλλά ολόκληρο το χωράφι.

 η Σιντορέλα

Για την ιστορία να αναφέρουμε μεταξύ των κριτών βρέθηκα και ο Andrea Losavio και πως οι δύο πρώτες που αποχώρησαν κατα σειρά απ' τον τελικό ήταν 4η η Ιωάννα και ακολούθως 3η η Έλενα.
 Οι κριτές αποφάσισαν πως η Σιντοράλα πληρεί όλες τις πρωηποθέσεις, αφήνοντας πίσω της τη Ευαγγελία.

η Ευαγγελία
Η εββομάδα πρίν τον τελικό, όπου οι κριτές τα βρήκαν μπαστούνια!!!
Τα κορίτσια έκαναν πασαρέλα μπροστά τους, αλλά αυτοί, παρόλες τις παρατηρήσεις δεν βρήκαν κάτι το μεμπτό. Κι ενώ τα κορίτσια περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα του τζόκερ, έπαιξαν ένα ομαδικό για το καλό, και ποια θα αποχωρήσει, η Βίκυ ανακοίνωσε πως οι διαφορές είναι πολύ μικρές και πως δεν ήθελαν να αδικήσουν καμία. Έτσι όλες μαζί θα βρεθούν στον τελικό. Για το τζόκερ δεν είπε απολύτως τίποτα.
Ελενα, Ευαγγελία, Ιωάννα, Σιντορέλα ποιά θα γίνει το Next Top Model;


 Και ενώ πίστευαν πως η Σιντορέλα είναι στην Αθήνα για να δώσει τη δική της μάχη ενάντια στην τρόικα, το πρόβλημα με την ταυτότητά της ήταν δικαιολογία για να μείνει στην πρωτεύουσα, ξαφνικά χτυπάει η πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όχι δεν ήταν ο Γκουσγκούνης, ήταν η Σιντορέλα! Ξετρελάθηκαν! Όπως είπε στα κορίτσια, και αφού πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον κ. Παπακωνσταντίνου, είπε να την κάνει για να τις βρεί στο Παρίσι, έστω και μόνο για τη φωτογράφιση. Μια μοναδική φωτογράφιση με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Τα ρούχα ήταν από την τελευταία κολεξιόν του Jean Paul Gaultier και παρόλο που η θερμοκρασία ήταν 273 βαθμούς Κέλβιν, δηλαδή 0 βαθμοί Κελσίου, τα κορίτσια ήταν ενθουσιασμένα. "Το να κάνω φωτογράφιση στο Παρίσι πραγματικά είναι σαν όνειρο" έλεγε η Τζώρτζια. Η Τζέσσικα ήταν απογοητευμένη μετά τη φωτογράφιση. Θεώρησε ότι δεν έδωσε το 100%.

Κατά τα άλλα όλα, τα κορίτσια φωτογραφίζονταν συνεχώς, αλλά όπως φαίνεται, σε κάποια φάση τους πείραξε το φαί και βγήκαν ασημί.
Τώρα ή χόρτα με μουστάρδα έφαγαν, ή φακές με γιαούρτι.


Στον τάκο βρέθηκαν η Τζέσικα και η Ευαγγελία. Λίγο πριν η Βίκυ ανακοινώσει ποιό κορίτσι θα αποχωρήσει, η Τζέσικα δηλώνει πως δεν έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, πως δεν ανήκει στο κίνημα τζαμπατζήδων ''Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω'' και πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Οι κριτές τα 'παιξαν από τη συμπεριφορά της Τζέσικα. Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα της είπε με αυστηρό ύφος πως με αυτό τον τρόπο φέρνει σε δύσκολη θέση την Ευαγγελία και πως αν ήθελε να την κάνει μπουχώς έπρεπε να το πει από την αρχή του συμβουλίου.

Η Τζέσικα βέβαια το είπε στο συμβούλιο, όχι των κριτών, αλλά της επικρατείας, το οποίο και της είπε με τη σειρά του ''αν δεν έχεις εκρεμότητα με τον ημιηπαίθριό σου και δεν είσαι λαθρομετανάστης, πράξε όπως νομίζεις''. 

Πάντως μια φορά σε συμβούλιο το είπε.
  Όμως όλοι οι κριτές συμφώνησαν με την Τζένη. Πάντως η δήλωση αυτή της Τζέσικα δεν άλλαξε κάτι στην εξέλιξη του NEXT TOP MODEL. Η Βίκυ έτσι κι αλλιώς δεν είχε φωτογραφία για την Τζέσικα αφού οι κριτές είχαν αποφασίσει λίγο νωρίτερα πως εκείνη είναι το κορίτσι που έπρεπε να αποχωρήσει.
 η Ευαγγελία

Κατά τα άλλα όλα, χουβαρνταλίκια έπιασαν τον Χριστόφορο Κοτέντο, ο οποίος χάρισε από ένα μπλουζάκι, και στην Τζέσικα, της εταιρίας του, σχεδιασμένο από τον ίδιο, με τον χαρακτηριστικό πάντοτε σταυρό.

Αποχώρησε η Τζώρτια Αντωνίου. Βασικά δεν το ήθελε και της πέρασε απ' το μυαλό να κρυφτεί μεσ' τη ντουλάπα. Ήθελε να μάθει περισσότερα.


Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων να σημειώσουμε πως η Τζώρτζια έφυγε μόνη της από το σπίτι του next top model, χωρίς τον τυπά της photo και τη vodafone, που εξακολουθεί και παραμένει χορηγός.


Και τι δεν κάνουν αυτά τα κορίτσια του next top model.
'Ενα από τα τελευταία τους κατορθώματα ήταν το περπάτημα με τα μάτια κλειστά μπροστά από την κριτική επιτροπή. Η πρώτη προσπάθεια βέβαια δεν ήταν επιτυχής αφού λάθος δρόμο πήρανε και βγήκανε Σύνταγμα, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Δεν είναι όμως χαζές,  πέντε λεπτά μόνο περίμεναν και κουβέντα δεν άκουσαν, έτσι κατάλαβαν πως δεν βρίσκοντε στο σωστό το δρόμο και έκαναν επί τόπου μεταβολή, αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν αφού βρέθηκαν μπροστά  στον αριστερό τσολιά. Μάταια ρωτούσαν για τον Ζαν Πόλ Γκοτιέ και τους Ντόλτσε και Καμπάνα. Ποιά καμπάνα και ποιό σύμαντρο. Ευτυχώς που έγινε σύντομα η αλλαγή σκοπών και τα κορίτσια συνοδεία στρατονομίας, μην και μπούνε στο τρίτο σώμα στρατού, οδηγήθηκαν επιτέλους μπροστά στην κριτική επιτροπή.
Τα κορίτσια του next top model σκέφτοντε πολύ σοβαρά, και μετά τις άριστες ποδοσφαιρικές τους γνώσεις, να αναλάβουν και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Λοιπές ομάδες τρέμετε.....

Βρέθηκε κουρέας για να κουρέψει τα κορίτσια του next top model. Είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τώρα αναζητείται κουρέας για να κουρέψει το γκαζόν.

χιουμοριστικό κείμενο
Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος