19/3/12

Σοκ στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Και όμως, συνέβη και αυτό!
Ναι κινδυνεύει να ακυρωθεί η χθεσινή ψηφοφορία ανάδειξης νέου αρχηγού στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., διότι κάποιο ανεγκέφαλοι ή εγκάθετοι, ακόμα δεν έχει αποφασίσει ή Ιπποκράτους, ψήφισαν Παπανδρέου, μπλοκάροντας κατά αυτόν τον τρόπο τη διαδικασία, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό.


Δημοσιογράφοι που έκανα επιτόπια έρευνα, μετέδωσαν πως οι ψηφοφόροι μπερδεύτηκαν, νομίζοντας πως πρόκειται για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της GAP με πρωταγωνιστή το πρώην πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου.


Για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, η αλήθεια είναι πως τους παραπλάνησε και μία σχετική αφίσα, που όπως μάθαμε φιλοτεχνήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κάποιοι μάλιστα πρώτα πέρασαν και από τη Χαριλάου Τρικούπη, μη βλέποντας όμως κάλπες την έκαναν για τη Συγκρού.
Εκεί όμως είδαν κάποιους μουσάτους με καμπαρτίνες και βαριοπούλες στα χέρια να προσπαθούν μετά μανίας να επανεκκινήσουν ένα τρίκυκλο, οι οποίοι τους έστειλαν στον ελληνικό οργανισμό τουρισμού.
Μετά από όλα αυτά, ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος άρχισε να τραβάει τα


μαλλιά του, και τα πάνω και τα κάτω, και με απορίας βλέμα αναρωτιόταν, ναι καλά τους βρήκαμε για να ψηφίσουν, όμως που τους βρήκαμε …
Σημαντική όμως ήτανε η παρέμβαση του κ. Γιώργου Ανωμερίτη, ο οποίος και καθησύχασε τον κ. Βενιζέλο, λέγοντάς


του πως πρέπει να βλέπουμε τα πράματα θετικά.
Έτσι αν επαναληφθεί η διαδικασία ανάδειξης αρχηγού, πέραν του ότι θα δείξουμε στον κόσμο ότι έχουμε πιστούς φίλους και οπαδούς, θα μπει και ζεστό χρήμα στα ταμεία μας.
Ήδη έχουμε χεστεί στα δίευρα, ούτε εκκλησία να μασταν, και ήδη έχω σώσει εντολή να πληρωθούν η καθαρίστρια, ο κηπουρός, ο καφετζής και μία καθυστερημένη δόση για το ποδήλατο του κ. Παπανδρέου.
χιουμοριστικό κείμενο
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος