13/3/12

Χωρίς πρόβλημα οι παρελάσεις της 25η Μαρτίου.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βροντοφωνάζοντας μάλιστα, όχι γιατί ήθελε να κάνει επείδηξη  των δυνατοτήτων του, αλλά γιατί ο αρμόδιος για πληρωμές λογαριασμών υπάλληλος του press room πλήρωσε στη Δ.Ε.Η. μόνο το ρεύμα, εκτελώντας εντολές των ανωτέρων του, και αφού το press room δεν έχει έσοδα ικανά για την αιτιολόγηση αυτού του ειδικού τέλους ακινήτων.
Η Δ.Ε.Η. εισέπραξε το ποσό, αλλά το χρέωσε ως χαράτσι, με αποτέλεσμα το ρεύμα να μείνει απλήρωτο, να κοπεί από την άνωθεν δημόσια επιχείρηση, και φυσικά χωρίς ρεύμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα μικρόφωνα.

 

Το όλο πρόβλημα με τις παρελάσεις διορθώθηκε όταν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία ικέτεψε στην κυριολεξία τις amazons power, ένα επίλεκτο σώμα γυναικών, άρτια καταρτισμένο για στρατιωτικές και μόνο αποστολές, όχι σαν αυτό του Καντάφι, που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων το μόνο που γνώριζαν οι μαχήτριές του ήταν ολίγο από μασάζ και ολίγο από σιάτσου, ένα σώμα που θα καθηλώσει τους πάσης φύσεως αγανακτισμένους, μιας που δεν θα τους αφήσει να πάρουν τα μάτια τους από πάνω τους, αφαιρώντας τους πάσα σκέψη μπαχαλοποίησης των γύρω περιοχών.


Και αν στέλναμε το εν λόγω σώμα εις την μαρτυρικήν μεναλόνησον, την αφρόλουστη Κύπρον, όχι απλά δε θα χάναμε μέρος της νήσου, αλλά και μέχρι τη βάση του Ιντσιρλίκ θα φτάναμε, έτσι για να πιούμε έναν καφέ.
Άντε τώρα να μας δω στη Eurovision.
 κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος