27/9/13

Το πραξικόπημα του dr Lakki ...!!! (18+)

Ο dr Lakkis, άρτια ευαισθητοποιημένος από τις κάκιστες τρέχουσες εξελίξεις, πήρε την μεγάλη απόφαση.
Και βαδίζοντας στα χνάρια των άξιων επαναστατών της ένδοξης ελληνικής ιστορίας, ξεκίνησε για να καταλάβει το κοινοβούλιο, θέτοντας τη χώρα υπό στρατιωτικό νόμο.

 

Αρχικά πήγε στο χωριό του, στους Μέσους Αποστόλους (υπάρχουν επίσης οι Άνω, οι Κάτω, οι Δεξιοί και οι Αριστεροί) και ξεσήκωσε τον κόσμο, λέγοντας πως έχει στη διάθεση του τον ξάδερφό του τον Ρούλη, πυρηνικό επιστήμονα, τον κουμπάρο του τον Μητσάρα, μέγα σαβουρογάμη, τον γείτονα του τον Θράσο, που κλέβει συνεχώς ρεύμα από την εκκλησία του χωριού, και την ομάδα τάβλι αποτελούμενη από οχτώ νοματαίους.


Αυτό όμως δεν έπεσε τους χωρικούς και ο doctor επανήλθε με νέα πρόταση, λέγοντας αυτή τη φορά πως μάζεψε δύο αλωνιστικές, μία μπουλντόζα και το τρακτέρ του μπατζανάκη του.
Ούτε όμως και τώρα έπεισε.
Όμως δεν το έβαλε κάτω και μετά από δύο μέρες επανήλθε κάνοντας λόγο για εναέριες δυνάμεις που έχει στην κατοχή του, εννοώντας του ψεκαστικό του κοινοτάρχη, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού που θα το επανδρώσει.
Μάλιστα το ψεκαστικό έχει εξοπλιστεί με καραμπίνες χλάπα χλούπα.
Όταν όμως είδε ότι ούτε αυτό πιάνει και πως ο κόσμος είναι βυθισμένος στη δίνη του τσιγάρου και του φραπέ, αποφάσισε να βάλει μπρός τα μεγάλα μέσα.
Είπε πως μαζί του θα έχει και τις θρυλικές μαχήτριες της ερήμου του Αλχαρούζ

 

που διακόρευσαν στρατιές και στρατιές αντρών.
Αυτό κατατρόμαξε τους πάντες, με αποτέλεσμα όλοι να συστρατευτούν στο πλευρό του και να πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια, αφήνοντας έρμα τα χωρία, αλλά και τις πόλεις.



Εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία, και όταν με το καλό πάρει την εξουσία να μην μας ξεχάσει.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος