19/9/13

Ταξιδεύοντας με τον dr Lakki ...!!! (18+)

Μία κοπέλα που ήταν ανοργασμική, έψαχνε λύση στο πρόβλημά της. Δοκίμασε πολλές μεθόδους διεγερτικά χάπια, δονητές, μαστίγια, τίποτα. Ήταν τότε που αποφάσισε να με επισκεφτεί. Και τότε της λέω:
- "Η μέθοδός μου είναι ασυνήθιστη, αλλά αλάνθαστη. Θα σου δώσω μια αλοιφή, με την οποία θα πρέπει κάθε μέρα στις δώδεκα το μεσημέρι να αλείφεις στο στήθος σου τραγουδώντας το τραγουδάκι "μια ωραία πεταλούδα". Και όλα αυτά πάνω στο ιδικά διαμορφωμένο λεωφορείο μου


 στη διασταύρωση των οδών Απηδήχτου και Απάτου. Αμέσως θα νιώσεις την ηδονή. Αλλά πρόσεξε, θα πρέπει να κάνεις τη θεραπεία ανελλιπώς. Μια φορά να την παραλείψεις δε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Η κοπέλα υποσχέθηκε να τηρήσει τις οδηγίες κι έφυγε. Την επόμενη μέρα στις δώδεκα ακριβώς και μέσα στο λεωφορείο άρχισε να αλείφει την αλοιφή και να τραγουδάει "μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα ...". Από την πρώτη κιόλας στιγμή παρατήρησε σημαντική βελτίωση.

 

Και χαρούμενη συνέχισε τη θεραπεία.
Έτυχε μια απ' τις επόμενες μέρες το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε να πέσει σε μπλόκο της τροχαίας. Το κακό είναι ότι ούτε Κ.Τ.Ε.Ο. το είχα περασμένο, ούτε παραστατικά έκοβα, ούτε δελτίο κίνησης διέθετε, ούτε και άδεια. και η ώρα πήγε δώδεκα. Τι να κάνω σκέφτηκε και μπροστά στον εφιάλτη της ανοργασμικότητας, κομμάτια να γίνει, ας δοκιμάσω εδώ. Γδύθηκε απ τη μέση κι επάνω, άλειψε την αλοιφή στο στήθος της κι άρχισε την εντριβή και το τραγούδι: "μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα...". Ο τροχονόμος ξαφνιάστηκε και την ρωτάει. Και αυτή του εξηγεί. Έντρομος κοιτάζει το ρολόι του, κατεβάζει το παντελόνι του, αλείφει τον πούτσο του και αρχίζει να τον παίζει τραγουδώντας: "ω, έλατο, ω έλατο, μ αρέσεις, πώς μ αρέσεις ... ".

ανέκδοτο-διασκευή: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος