18/4/12

sexy Δ.Ν.Τ. στο Λαγονήσι, μέρος 3ο

Ποιό Ζάππειο 3, στο Λαγονήσι δίνεται η ύστατη μάχη, η μητέρα όλων των μαχών, που θα διαμορφώσει το πολιτικό λίμα της πατρίδας μας και θα  καθορίσει το μέλλον του έθνους.


Οι Διεστραμμένες Νοικοκυρές που μας Ταλαιπωρούν, διότι βρέθηκαν ως γνωστών εκτός εκλογικής αναμέτρησης, συνεδρίασαν στο Λαγονήσι και πρότειναν τη δραχμοποίηση του μάρκου, έτσι ώστε και όταν με το καλό ή το κακό η Γερμανία επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα, να πάρει όλες τις μούντζες του Κολοκοτρώνη και ο Παπανικολάου να βγάζει ηπατίτιδα και τύφο στην Άγγελλα Μέρκελ.


Επίσης πρότειναν ομάδα κρούσης  που θα αποτελείται από εθνικόφρονες και θα στρατοπεδεύσει κρυφά, ακριβώς δίπλα στο σύνορα  και στα λιμάνια, όπου υπάρχει τελωνείο, και θα προκαλεί δολιοφθορές στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κόβοντας με πένσα 5 χιλιοστών όλες τις καλωδιώσεις που θα βρεθούν μπροστά της.


Και το ποιό σημαντικό: 
Σε συνεργασία με όλα τα ελληνικά οικολογικά κινήματα, θα απολίκει βελτιωμένους αρουραίους μέγεθος γάτας για να φάνε όλα τα  καλώδια της γερμανικής πρεσβείας και όλων των προξενείων, ρίχνοντας το ηλεκτρονικό σύστημα και προκαλώντας σύγχυση και αναστάτωση.
Άρα λοιπόν Λαγονήσι 1 γερά και σταθερά.





κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος