22/4/12

Επιστροφή στους αχυρώνες ...Καλοκαιριάζει, και η διάθεση για ξάπλα και φραπέ παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, σαν το έλλειμμα της ελληνικής οικονομίας.
Και επειδή για θάλασσες είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς, αν και κάποιοι τολμηροί το έχουν ήδη επιχειρήσει, το Ζάππειο είναι κατελειμένο από τον κ. Αντώνη Σαμαρά που για τρίτη φορά μας εξηγεί για το πώς θα επανεκκινήσει την εθνική μας οικονομία, λοιποί αστικοί χώροι είναι επίσης κατελειμένοι από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλος και τους υπόλοιπους εθνοσωτήρες, εμείς σας παρουσιάζουμε μία άλλη εναλλακτική πρόταση, καλή έως πάρα πολύ καλή θα λέγαμε.
Αχυρώνες.Είναι το μόνο μέρος που προσφέρεται για πλήρη χαλάρωση, όχι spa και μαλακιές, εξ αιτίας του μαλακού και ζεστού της ιδιομορφίας των άχυρων.
Και από πλευράς ησυχίας, δεν το συζητάμε, δε θα σας ενοχλήσει κανείς.
 Άλλωστε και πριν την αστική επανάσταση, που σημειώθηκε τα τελευταία σαράντα χρόνια, όλοι και όλες εκεί τη βγάζανε.
Τη το σκέφτεστε λοιπόν;
Προσοχή όμως μην το κοινοποιήσετε.

 

Οι κακώς έχοντες αυτή τη στιγμή την εξουσία, και στο άκουσμα αυτής της εναλλακτικής πρότασης, είναι ικανοί να διαγνώσουν ψύλλους στα άχυρα, να τους κρίνουν φοροφυγάδες, αφού τόσο καιρό τους έψαχναν και δεν τους έβρισκαν, και να σας επιβάλουν τσουχτερά πρόστιμα για την υπόθαλψη αυτών.

Άντε λοιπόν και πολλές και καλές ξάπλες
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος