7/5/12

sexy Δ.Ν.Τ., μετεκλογικοί τριγμοί, μέρος 5ο (18+)


  
Αν ψηφίσεις δεξιά θα σου κατσικωθεί στο σβέρκο η τρόικα και δε θα σου αφήσει φράγκο.
Αν ψηφίσεις αριστερά θα κάνεις την Ελλάδα Κούβα στα ρουθούνια της Ευρώπης, η οποία και σαφώς ενοχλημένη θα σου κλείσει τη στρόφιγγα του δανεισμού.
Αν όμως κατέβαιναν οι sexy Διεστραμμένες Νοικοκυρές, που δικαίως μας Ταλαιπωρούν μετά την άρνηση του πρωτοδικείου να τις αφήσει να κατεβούν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.


Διότι Ελληνίδα και Έλληνα θα τις ψήφιζες και θα έφερναν ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του 40,4%, αφού θα έφερναν την Ελλάδα όχι στο χείλος του γκρεμού όπως έκαναν όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 και μετά, αλλά στην Αφρική.


Εκεί, και λόγω ζέστης, δε θα χρειαζόσουν πετρέλαιο ή φυσικό αέριο για θέρμανση, λόγω ζέστης, και δε θα φορούσες ρούχα, παρά μόνο κάτι χαϊμαλιά και λουλούδια στα επίμαχα σημεία, δηλαδή θα γλίτωνες πλύσιμο και σιδέρωμα, που πρακτικά σημαίνει περισσότερος χρόνος για έρωτα.


Επίσης δε θα χρησιμοποιούσε απορρυπαντικά και μαλακτικά που ρυπαίνουν το περιβάλλον.
Συμπέρασμα:
Με τις sexy Διεστραμμένες Νοικοκυρές, που δικαίως μας Ταλαιπωρούν θα πετύχαινες οικονομία, ενώ παράλληλα θα βοηθούσες το περιβάλλον και θα έκανες περισσότερο έρωτα.


Άρε άτιμο πρωτοδικείο.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος