24/5/12

Βενιζέλος κατά Καϊλή ...

με χιουμοριστική διάθεση
Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα “Sun”, σε δημοσίευμά της σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση, η  Εύα Καϊλή  έχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις πιο “καυτές” γυναίκες πολιτικούς της Ευρώπης.
Ποιο συγκεκριμένα ο τίτλος του άρθρου είναι “Ερωτογενείς Ευρωζώνες”.


 Αυτό όμως δεν άρεσε στον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θεωρεί πως αυτός είναι και θα πρέπει να είναι ο μόνος sexy μέσα στο κίνημα, ειδικά τώρα που έβγαλε νοκ-άουτ τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
Έτσι αποφάσισε, όχι μόνο να της πάρει την βουλευτική έδρα, αλλά και να μπουκάρει στο σπίτι της για να της κλέψει όλα τα καλλυντικά και όλα τα αξεσουάρ.


Και χωρίς να χάσει χρόνο ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου διατηρεί πολιτικό γραφείο, αλλά και φιλικότατες σχέσεις με τους απανταχού ταβερνιάρηδες, και κρατώντας λοστό σκαρφάλωσε από το φωταγωγό φτάνοντας στο μπαλκόνι.
Εκεί διαπίστωσε πως έσκισε το πίσω και πάνω μέρος του παντελονιού του και πως φαίνεται ο απαυτός του, ακόμα και από απόσταση 25 μέτρων!
Όμως δεν το έβαλε κάτω και παραβίασε τη μπαλκονόπορτα.


Μπαίνοντας μέσα αντίκρισε μια γιαγιά, ή οποία και τον ρώτησε αν είναι ο Χάρος.
Εκείνος όμως της αποκρίθηκε πως είναι πλασιέ και η γιαγιά τον απείλησε λέγοντας τον πως θα φωνάξει τη Χρυσή Αυγή.
Και ο πρόεδρος με βλέμμα βλοσυρό της λέει πως αν δεν κάτσει στα αυγά της θα της φάει όλο το φαί .
Κατατρόμαξε η γιαγιά, πρασινοκοκκινοκιτρίνησε, και τον άφησε να περάσει.
Πάνο όμως στον αδικαιολόγητο για ένα επίδοξο πρωθυπουργό πανικό του κατευθύνθηκε προς το πρώτο δωμάτιο που βρήκε και άρπαξε ότι βρήκε μπροστά του.


Μια κυλόττα, ένα κορσέ, ένα πιεσόμετρο, κάτι χάπια, μία μασέλα και ένα μπαστούνι.
Μετά υπέγραψε στον τοίχο πως αποδέχεται τους όρους του παιχνιδιού και έφυγε τρέχοντας από κει που ήρθε.
Με κακό όμως υπολογισμό του βρέθηκε με τα μούτρα στο κενό.


Δεν πτοήθηκε όμως, σηκώθηκε, και παρόλες τις φωνές των γειτόνων για τη σκόνη που σήκωσε, κατευθύνθηκε προς γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, το Ζάππειο έπεφτε λίγο μακριά, και μεσ' την τρελή χαρά απ' τον κλωβό του ανελκυστήρα, δήλωσε πως πέτυχε, αλλά και πως ο αγώνας συνεχίζεται.
Για να δούμε.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος