2/6/11

Η φίλη της κόρης μου!!!


Κυκλοφορεί στα περίπτερα από τη SIRINA την Παρασκευή 27 Μαϊου
Πρωταγωνιστούν:
Νικολέτα Ρωμανού, Βούλα Βαβαάτση, Ηλέκτρα Γαλάνου, Ζαφείρης Ντούρος, Ian Scott, Αντώνης και Γιώργος από το casting με τη Τζούλια


Υπόθεση:
Η γυναίκα του εφοριακού δεν είναι ευχαριστημένη με την ζωή της, ο γάμος της έχει προβλήματα και δεν κάνει πλέον σεξ με τον Νίκο. Η Ηλέκτρα, η κολλητή της Μάγιας είναι αυτή που την παρασύρει, ώστε να βάλει λίγο "αλατοπίπερο" στην ζωή της και καλούν τα ωραία νεαρά αγόρια από το απέναντι σπίτι.  Το πάρτι μεταξύ των τεσσάρων ξεκινάει! Οι δυο γυναίκες είναι αχόρταγες και με μανία ενδίδουν στο ερωτικό κουαρτέτο.
Η Βούλα Βαβάτση (κόρη) είναι πάνω στα ντουζένια της. Την βλέπουμε να την βρίσκει μόνη της με γλειφιτζούρι.

Η φίλη της Βούλας δεν είναι άλλη από την πανέμορφη σταρ Νικολέτα Ρωμανού. Η Νικολέτα φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια με τα καμώματά της και άκρως προκλητική συμπεριφορά της. Είναι τόσο καυτή παρουσία όπου ο πατέρας με τον φίλο του Ζαφείρη την βιάζουν στο υπνοδωμάτιο της.



Ο Νικος είναι ο καινούριος μας σταρ, άνθρωπος διπλανής πόρτας αλλά με προσόντα..... Η Μάγια είναι η κλασσική νοικοκυρά η οποία όμως μαγνητίζει με την παρουσία της και εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς, ιδίως με τον τρόπο που χειρίζεται διάφορα εργαλεία.