1/11/10

ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ


Πολλοί πιστεύουν πως αν φάνε σέληνο, θα σεληνιαστούν. Μέγα λάθος. Μπορεί αν φας πολλά ακτινίδια να κατοικοεδρεύσεις στην τουαλέτα ή αν φας πολλά κυδώνια να σου βγούν μετά δυσκολίας τσιμεντόλιθοι, δυστυχώς όμως ή ευτυχώς, με το πολύ σέληνο δεν καταφέρνεις να τρομάξεις κανέναν. Και έχουμε και πολλούς υποψηφίους.
Αν μπορούσαμε ως έθνος να σεληνιαστούμε, τους πρώτους που θα στέλναμε αδιάβαστους θα ήταν τους τροϊκατσήδες, διεθνές νομισματικό ταμείο, Ευρωπαϊκή ένωση και Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Θα ακολουθούσαν οιφωστήρες της πατρίδας μας, δηλαδή αυτοί που από τα χρόνια της μετεπολίτευσης προσπαθούν και ξαναπροσπαθούν και ξαναξαναπροσπαθούν και τίποτα ορθό δεν τους βγαίνει. Έξω οι προϋπολογισμοί, έξοδα, σκάνδαλα και γκαντεμιές.
Ας σταθούμε όμως, σαν άνθρωποι με θετική σκέψη που μας διακατέχει, στα ωραία της πανσέληνου. Και πιστέψτε με, μόνο ωραία έχει. Μια ρομαντική βραδιά με το έτερόν σας ήμιση υπό το φώς της. Τι καλύτερο;Ακολουθεί ο ύμνος στη σελήνη από το μουσικό συγκρότημα ''ΚΑΒΕΙΡΟΣ''. Απολαύστε τον!