14/12/13

Το παράνομο φορτίο, η χήρα και η Ταϊλάνδη ...

Και το παράνομο φορτίο ήταν έτοιμο να ταξιδέψει για την Ευρώπη, μέσω Ελλάδας.
Τα σακιά ήταν γεμάτα με στερεά χημικά απόβλητά, που σε συνδυασμό με φως, νερό και θερμοκρασία -2 έως και 16 βαθμών Κελσίου θα έδιναν περονόσπορο, δάκο, βέλιουρα και μουχρίτσα, σε ποσότητες ικανές που θα κατέστρεφαν ολόκληρη την αγροτική πολιτική την Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα σιτηρά θα γινόταν σαν τις γριάς το μαλλί, ενώ τα ζώα θα έτρωγαν τις ζωοτροφές και αντί γάλα θα κατέβαζαν καντήλια, θα κλοτσούσαν και θα ρεύονταν.


Το αυτοκίνητο όμως χάλασε ξαφνικά!
Δεν έπαιρνε μπρός ούτε με προσευχές, ούτε με λιτανείες!


Στην αρχή το μυαλό όλων πήγε σε σκοτεινά κέντρα που θέλουν αταξία στη νέα τάξη πραγμάτων και φοβούμενοι μήπως και κλαπεί το όχημα ανέθεσαν την φύλαξή του στον γνωστό ντεντέκτιβ Αβραάμ Χρουζό, που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Ηρακλή Πουαρό και τον Ζακ Κλουζό, και έχει στο ενεργητικό του και την εξιχνίαση διαρροής υδάτων από το γραφείο του προέδρου της βουλής των Ελλήνων, καθώς και 2 κερδισμένα δελτία στοιχήματος με αγώνες over!


Γρήγορα όμως αποκαλύφτηκε πως μια χήρα χάλασε το αυτοκίνητο για να εκδικηθεί τον άντρα της που αποπειράθηκε να αναστηθεί και να της στερήσει τη σύνταξη!


Και όπως καταλάβατε πρόκειται για τη νέα νέα υπερπαραγωγή της Sirina, που το story  της δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προαναφερθέντα και τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ταϊλάνδη!  
Την παράσταση κλέβει η αισθησιακή και άκρως εξωτική Ίνα που αναμένεται να καθηλώσει τα πλήθη με τις σεξουαλικές τις επιδόσεις και την ακόρεστη δίψα της για sex, ενώ κορυφαία στιγμή η πρώτη εμφάνιση της Miss Phuket, η οποία χανεi τα αυγά και τα πασχάλια σε μια σκηνή που .... τσακίζει κόκαλα ....!!!!

κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος