21/2/13

Η Βίβιαν Ιωακείμ στις φυλακές!

Όχι, δεν πρόκειται για νέα ταινία της πρωταγωνίστριας του Σειρηνάκη, αλλά για πραγματική ιστορία.
Η Βίβιαν Ιωακείμ, κατά κόσμο Βιβή Τρύπα, που πρωταγωνίστησε στην ταινία ''Sex ih the city of Athens''


βρίσκεται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.
Σύμφωνα με το περιοδικό ciao, πρίν λίγες μέρες η Βίβιαν Ιωακείμ βρέθηκε στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Αθηνών με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της, και κλοπή, και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και 7 μήνες φυλάκιση.


Οι περιπέτειες της Βίβιαν Ιωακείμ με το δικαστήριο ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010, όταν έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητό της βρέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία μικροποσότητας χασίς, βάρους περίπου δύο γραμμαρίων.
Τότε το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι ήταν για τον ετεροθαλή αδερφό της.


Η δεύτερη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη ήταν το Σεπτέμβριο του 2011 στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συνελήφθη εξ αιτίας κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην τσάντα της.
Η ίδια αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ στο δικαστήριο που έγινε δεν έδωσε το παρών και καταδικάστηκε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση.


Πριν 18 μήνες συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και στη συνέχεια στις φυλακές του Ελαιώνα για απόπειρα ανθρωποκτωνίας κατά του πρώην συντρόφου της.
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το 23χρονο μοντέλο και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφό της κατά τη διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.
πηγή: ifresh.gr