1/5/11

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ

τα κείμενα που ακολουθούν είνα χιουμοριστικά
και δεν έχουν καμία πρόθεση να προσβάλουν
πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις
κείμενα Θεοδωρίδης Βάδίμηρος

Γαμπρός Κώστας και νύφη Άννα

 
Εδώ θα μας επιτραπεί να αναφερθούμε μόνο και μόνο στα υποδύματα του γαμπρού.
Αυτός ήθελε ντέ και καλά να φορέσει καουμπόικες μπότες με σπιρούνια, όπως στο Τέξας, στην Άγρια Δύση.
Η νύφη όμως, με κρητική καταγωγή σημειωτέο, ενημέρωσε έγκαιρα τους γονείς της, οι οποίοι και του αποσαφίνησαν πως όχι μόνο στο γλέντι θα ακουστούν και κρητικά τραγούδια, αλλά και σαν γαμπρός θα φορέσει την Κρητική γαμπριάτικη ενδυμασία, διότι αλλιώς θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.
Ειδικά αν φορέσει μπότες με σπιρούνια θα τον έχει σηκωμένο, αυτός που θα τον πάρει, και δεν θα τον αφήνει με τίποτα.
Όμως μετά από πολύωρες συζητήσεις επί συζητήσεων και ύστερα και από την παρέμβαση του γενικού γραμματέα του Ο.Η.Ε. αποφασήστηκε να παραστεί στη εκκλησία και στο γλέντι με νορμάλ παπούτσια και να ακουστούν 3 κρητικά τραγούδια.

Γαμπρός Γιώργος και νύφη Βαλεντίνα

 
Όλα καλά και όλα ωραία σ' αυτόν τον γάμο, με δύο υποσημειώσεις μόνο.
1ον άρεσε πολύ στη νύφη το νυφικό, όχι όμως και τόσο το χτένισμα.
Και αυτό διότι η νύφη έχει ένα κόλημμα με τα στράς και το λουλούδια.
Στο νυφικό υπήρχαν όλα αυτά, στο χτένισμα όμως όχι.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο κουμπάρος ήταν αυτός που έβγαλε το φίδι από την τρύπα, αφού αυτός, και με τη θέλησή του, ανέλαβε να ψειρήσει στράς από το παραδείπλα κοσμηματοπωλείο, χτυπώντας του το ρεύμα του συναγερμού, ενώ τον δάκωσε και σκύλος ντόπερμαν στο δεξί του πόδι, σκίζοντάς τον και το μπατζάκι, στην προσπάθειά του να ζουλάρει τα κόκκινα τριαντάφυλα από τον κήπο παρακείμενης βίλας που είχε προσφάτως μπανίσει η νύφη και της άρεσαν.


2ον ο γάμος έπρεπε να είναι ποντιακός.
Ο γαμπρός ζαρζαβατικά στη λαϊκή πουλούσε, τη να ξέρει απ' αυτά.
Όμως απευθύνθηκε στον Πόντιο manager Κωστίκα Σουρμελίδη του Γιωρίκα και του Πανίκα, δύο πατεράδες βλέπετε είχε, τη μητέρα του ψάχνουμε ακόμα, ο οποίος και του έδωσε τη λύση.
Τον έμαθε πως να χορεύει, να τρώει και να σκαλίζει τη μύτη του.
Επίσης του συνέστησε να ροχαλίζει σε φα ελάσωνα, διότι έτσι οι γόνιμες μέρες της νύφης θα είναι περισσότερες και τα νεύρα της λιγότερα.

Γαμπρός Σταμάτης, νύφη Μαρία, κουμπάρος Χάρης και αδερφή Μίνα.

  
Ο γαμπρός πήρε την αδερφή του και τον κουμπάρο και όλοι μαζί ξεχύθηκαν για να κλείσουν κέντρο.
Και έκλεσαν.
Το πρώτο που βρήκαν μπροσρά τους!!!!!
Και ο γαμπρός έφαγε 6 πιάτα!!!!!
Μετά την έκανε για τα ιδιαίτερα του βασιλιά, και αφού πρώτα πέρασαν 4 ώρες, ζήτησε την βοήθεια αδερφής, κουμπάρου, επιχειρηματία και πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν!!!!!
Και μετά την πυροσβεστική έσκασε μύτη και ο εκκενώσεις βόθρων ο Φαταούλας, καταλαβαίνετε το γιατί.
Κατά τα άλλα όλα, και στην προσπάθειά του να πηροδοτήσει τα πυροτεχνήματα, έβαλε φωτιά στο γκαζόν της εκκλησίας με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να φωνάζουν έντρομοι ''θαύμα, θαύμα, αναστήθηκε ο Νέρωνας'' και ''Νέρωνα θυμήσου είμαστε μαζί σου, μη μας κάψεις'', ενώ η πυροσβεστηκή που κατέφτασε για δεύτερη φορά δήλωσε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γεννημένος για την καταστροφή, να τον στείλουμε πακέτο στην τρόικα.
Ο γάμος πάντως μιά φορά έγινε.
 
Γαμπρός Νίκος και νύφη Φωτεινή

Ο γαμπρός Νίκος σκέφτεται αρχικά να τσεπώσει τα 20.000 ευρώ και να τη κάνει για Βενεζουέλα. 
Ρε μπάς και θέλει να συγκιβερνήσει με τον Ούγκο Τσάβες;
Όμως την τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και προσανατολίζεται προς την Κάτω Αχαγιά, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της νύφης Φωτεινής.


Εκεί βρίσκει τον παπά της ενορίας και του ζητάει την εκκλησία για το μυστήριο.
Ο παπάς κοιτάει το καρνέ του και του λέει πως η εκκλησία είναι διαθέσιμη μετά της 12 τα μεσάνυχτα και πως στο μυστήριο θα παραβρίσκοντε εκτός γονιών, κουμπάρων, συγκενών και φίλων και βαμπίρες, κουκουβάγιες, νυχτερίδες και αράχνες.


Ο γαμμρός Νίκος όμως, γατόνι καθότι νταλικέρης, λέει στον πάτερ πως αν δεν του δοθεί νορμάλ ώρα, θα απολήκει ποντίκια, προκαλώντας χάος.
Ο παπάς δε φοβήθηκε το χάος, αλλά έλα που έπασχε από ποντικοφοβία.
Έτσι υποχώρησε και το μυστήριο έλαβε χώρα το απόγευμα.

Κατά τα άλλα όλα ο γαμπρός Νίκος έστειλε dvd στη νύφη Φωτεινή με τα καμώματά του.
Με τη μόνη διαφορά που η πρώτη του απόπειρα στέφθηκε από αποτυχία, η οποία παραλίγο να του κοστίσει το γάμο.
Από λάθος του έστειλε το dvd '' Η Τζούλια και οι 3 μαύροι'', όπου ο ίδιος υποδύονταν το 3ο μαύρο.
Ευτύχως που το dvd έπεσε στα χέρια της πεθεράς, η οποία και θαύμασε τα προσάντα του γαμπρού της και δεσμεύτηκε να μην το πεί στην κόρη της, με τη πρωυπόθεση όμως 3 φερές την εβδομάδα..... καταλαβαίνετε εσεις.

Eπεισόδιο oυάου.....!!!!!


Προς τι το ουάου και ο θαυμασμός;
Διότι τον γαμπρό Κώστα τον επηρέασαν τα πνεύματα της ελληνικής κυβέρνησης.
Λεφτά υπάρχουν.
Δεν υπάρχει σάλιο.
Έτσι λοιπόν δεν είχε φράγκα να αγοράσει παπούτσια στη νύφη Νικολέττα!!!!!
Τα πνευματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνέχισαν ακάθεκτα.
Όπως ακριβώς και σε 'μας έκαναν εκπλήξεις, νέοι φόροι, κατάργηση φοροαπαλαγών, μειώσεις μισθών και συντάξεων, αύξηση αγαθών και υπηρεσιών, δάχτυλο στο κοινωνικό κράτος και στην παιδεία, έτσι ακριβώς και ο γαμπρός Κώστας εξέπληξε τη νύφη Νικολέττα με ένα ρόζ νυφικό και δίνοντάς της δύο κάλτσες για να πάει στην εκκλησία.
Η νύφη Νικολέττα όμως αρνήθηκε, πήγε ξυπόλητη, κρύωσε, και της έπιασε τσιρλιπιπί.
Παπάδες , μητροπολιτάδες, διάκοι, νεοκόροι, μόλις πληροφοτήθηκαν το κακό, έσπευσαν αμέσως να ξορκήσουν τα πνεύματα, διότι αλλιώς φράγκα γιόκ, κεριά και ευχέλαια γιόκ, έσοδα γιόκ.


Στο 2ο επεισόδιο του reality γάμου είδαμε τον γαμπρό
Γιώργο και τη νύφη Αναστασία σε μια απίθανη περιπέτεια που δε μας έδειξε η T.V.

Έθιμο θέλει να βάζουν συγγενείς και φίλοι στο γοβάκι της νύφης ευρώ για το καλό του γάμου.
Η νύφη επιμένει πως το γοβάκι της είναι μεγάλο και για να της έρθει στα ίσα, μη φάει και καμιά βούτα η κοπέλα μέρα που είναι, πρέπει να της το γεμίσουν με χαρτονομίσματα.

Έτσι λοιπόν η νύφη Αναστασία ζήτουσε επίμονα 100ευρα, 200ευρα και 500ευρα. Κάποιος που πήγε να της βάλει 2ευρω τη νευρίασε, ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε, για ψιλικατζού με πέρασες του είπε σε έντονο ύφος.
 Όλα κυλούσαν ήρεμα και ομαλά, και συνεχώς αυτή παραπονιόταν πως το γοβάκι της είναι μεγάλο, και δώστου συγγενείς και φίλοι το ξαναγέμιζαν, ε κάπου ήρθε και φράκαρε, δεν έμπαινε το πόδι, γοβάκι ήταν άλλωστε, όχι η Ευτωπαϊκή κεντρική τράπεζα.


Τίποτα δεν προμύνηε τη μεγάλη περιπέτεια.
Και αφού τήγκαρε το γοβάκι της νύφης, ξεκίνησαν για την εκκλησία.
Έλα όμως που τα χαρτονομίσματα ήτανε πλαστά και για κακή τους τύχη είχε η αστυνομία μπλόκο στα μέσα της διαδρομής τους.
Αποτέλεσα ήταν να συληφθούν όλοι, και η νύφη, και να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξηγήσεις.
Μετά από ανακρίσεις 4 ωρών προέκυψε πως συγγενείς και φίλοι έβγαλαν τα χρήματα από την τράπεζα για το γάμο, άρα εκείνη που πρέπει να ελεγθεί είναι η τράπεζα.
Έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά ο γάμος είχε ήδη καθυστερήσει πολύ.
Το μυστήριο βέβαια έγινε, αλλά κατά το ήμιση, διότι ο παπάς είπε τα μισά και γρήγορα στη λειτουργεία.
Έπρεπε να φύγει. Είχε να δει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Δόξα Αχλαδόκαμπου-Νίκη Άνω Λιθαιριανής. Τον είχε παίξει διπλό στο στοίχημα.
Κατά τα άλλα όλα, ο γαμπρός μας βγήκε αρκετά τσιγκούνης, διότι έκανε πολλά παζάρια.


Διαβάστε ακόμα για το reality  και για το πρώτο ζευγάρι.

Για τρείς εβδομάδες, νύφη και γαμπρός δεν έχουν καμία επαφή!!!
Φοβερό!!! 
Το ραντεβού τους δίνεται στα σκαλιά της εκκλησίας, και αφού έχουν απομακρυνθεί πρώτα μπανανόφλουδες, πεπονόφλουδες και καρπουζόφλουδες,
διότι προχθές είχαμε ατύχημα!!!
 Γλίστρησε ο παπάς της ενορίας πατώντας μπανανόφλουδα!!!

Αποτέλεσμα το μυστήριο να αναβληθεί, ο γαμπρός Γιώργος να πρέπει να επιστρέψει τα 20.000 ευρώ που πήρε από την παραγωγή και η τράπεζα να μην έχει στα χέρια της τη ληξιαρχική πράξη του γάμου για να χορηγήσει το δάνειο στο γαμπρό Γιώργο, ο οποίος ήθελε δια καώς να ανοίξει στάνη με αιγοπρόβατα.




Σε πολιτικό επίπεδο, για την μη αποκομιδή της μπανανόφλουδας, στα χέρια ήρθαν ο νύν δήμαρχος Αθηναίων κ. Γεώργιος Καμίνης με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, διότι ο πρώτος δήλωσε σε έντονο ύφος πως ο δεύτερος άφησε την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου αποδεκατισμένη.

Όμως τέλος καλά, όλα καλά, τό πρόβλημα λύθηκε, όπως και κάθε παρεξήγηση, και η Μαρία Σολωμού ανέλαβε να μας ενημερώνει για το πως και που ο κάθε γαμπρός θα ξοδεύει τα 20.000 χιλιάδες ευρώ.
Και εμείς, ως γνήσιοι λάτρεις της ενημέρωσης, χωρίς καθόλου φόβο, αλλά και με πολύ πάθος, να σας μεταφέρουμε όλα όσα δεν έδειξε, για τους δικούς της λόγους, η παραγωγή.


Έτσι λοιπόν ο γαμπρός Γιώργος ξαναεπέστρεψε στο παιχνίδι αρνούμενος για δεύτερη φορά, και για χρονικό διάστημα πάλι τριών εβδομάδων, όπως ακριβώς ορίζουν οι κανονισμοί, να δεί τη νύφη Αθηνά.
Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν λίγο διφορετικά, διότι κατσαρίδες έκαναν την εμφάνισή τους στο σπίτι αποσπώντας την προσοχή του από τα του γάμου του.
Αποτέλεσμα της παραπάνω αναπάντεχης εξέλιξης ήταν ναι μεν να καλέσει εντομολόγους για να του πούν τη ράτσα τους και το πως έφασαν στο σπίτι του, και κατσαριδοεξολοθρευτές για να τις εξολοθρεύσουν, αλλά και να μπερδέψει όλα τα άλλα.
Αντί κέντρο έκλεισε φυσιοθεραπευτήριο, αντί βέρες παρήγκειλε αλυσίδες, αντί μπομπονιέρες σκόρδα, αντί γοβάκια για τη νύφη της αγόρασε τσόκαρα, στόλισε τρακτέρ για να την παραλάβει και κάλεσε στο γάμο τους και τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα το αν ο γάμος θα στεριώσει, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εμείς πάντως τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία.