17/1/11

T.V. News

τα κείμενα που ακολουθούν είνα χιουμοριστικά
και δεν έχουν καμία πρόθεση να προσβάλουν
πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις
κείμενα Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος


Καθήστε στον καναπέ σας και απολαύστε υπεύθυνα!!!

Τρέξαμε, ψάξαμε, μάθαμε και σας ενημερώνουμε πως το mege μετά την επιτυχία της Σπιναλόγγας θα προβάλει απο του χρόνου στους δέκτες μας και το Δρομοκαϊτειο.


Και νέα συμφορά βρήκε το βαρκάρη της Σπιναλόγκας. Αρώστησε και η κόρη του. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνει και κανένα ευχαίλαιο; Διότι αλλιώς βλέπω τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να του φορολογεί τη βάρκα για υπερωκαιάνιο και να του ζητάει περαίωση για όλο το νησί.



Μύγα τσε τσε τσίμπησε τον κριτή του talent show του ΑΝΤ1 ''dansing with the stars'' Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος άρχισε να χορευει ακατάπαυστα, λές και ήταν ο Γιάννης Φερεβόλτα, δάσκαλος του Τζόν Τραβόλτα!!!!!!!!! Οι υπόλοιποι κριτές, για να μην τον προσβάλουν, έιπαν να τον ακολουθήσουν, αλλα από εγκυρες πληροφορίες μάθαμε πως τους βγήκε η γλώσσα, η πίστη και το λάδι!!!!!!!!! 

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!

Ιδού και η απόδειξη:





Παρασκευή 9:00 μ.μ. (21:00) 11/2/2011!!!
Η μεγάλη στιγμή έφτασε!!!
Ο τελικός του X FACTOR είναι γεγονός!!!

Σάββατο 00:05!!! Μεσάνυχτα!!!
Βγήκαν οι κουκουβάγιες, οι νυχτερίδες και ο Χάρης!!!


Έτσι, ο Γιώργος Λεβέντης δεν θα πηδηχτεί απ' το παράθυρο.

Ο Νίκος Μουρατίδης, αναμένεται να ζητήσει τη συνταγή της κατάρευσης απ ' την Ευγαινία Μανωλίδου, διότι ο Αλέξανδρος βγήκε δεύτερος.

Όσο για τα του τελικού, οι κριτές Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Θεοφάνους και Γιώργος Λεβέντης είχαν στα αρχικά τους σχέδια να τραγουδήσουν οι παίκτες με τη συνοδεία γκάιντας το τροπάριο της Κασσιανής, αλλά το όλο εγχείρημα ματαιώθηκε την τελαυταία στιγμή, διότι λόγω κακής συνενόησης δεν παρελήφθησαν κεριά, λιβάνια, θυμιατήρια και καντηλέρια, τα οποία θα διακοσμούσαν το όλο σκηνικό.


Ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς πάντως προσφέρθηκε να φέρει απ' το σπίτι του ένα μανουάλι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να καλήψει τις ανάγκες του show.


Δύσκολες μέρες για τους ασθενείς της Σπιναλόγκας.
Μετά τους Γερμανούς, που διεκδικούν το νησί, νέο πλήγμα έρχεται να τους βρεί.
Απεργούν γιατροί και φαρμακοποιοί.
Και πώς θα θεραπευτούν αυτοί οι άνθρωποι;
Πώς θα βγούν ξανά στην κοινωνία;
Τι θα πούμε στα παιδιά τους και πώς θα τους αντικρίσουμε;
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ως αρμόδιος υπουργός, δήλωσε με δάκρια στα μάτια, πως αν δεν καταφέρει να μεταπείσει τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, θα κλειστεί και αυτός στο νησί, μαζί με τους λαθρομετανάστες.

Δεν είδαμε μόνο σε μεσημεριανή εκπομπή, αλλά και ακούσαμε για το feng shui, όσον αφορά όμως την τουαλέτετα του σπιτιού μας.
Πρέπει λοιπόν
α) Η πόρτα της τουαλέτας να είναι κλειστή. Αν η τουαλέτα δεν έχει πόρτα, σίγουρα εσείς τη σπάσατε, δε μπορεί, προσπαθήστε να θυμηθείτε
β) Το παράθυρο να είναι ανοιχτό. Αν δεν υπάρχει παράθυρο, κάντε μύνηση τον εγρολάβο για ημιτελείς δουλειά
γ) Το καπάκι της χέστρας να είναι κλειστό και η χέστρα να καλύπτεται γύρω γύρω με τζάμι ή σεντόνι εμπριμέ

δ) Προσοχή στις βρύσες. Να μην τρέχουν. Αν τρέχουν φωνάξτε γρήγορα υδραυλικό για να τις φτιάξει ή μπετατζή για να τις βουλώσει με μπετόν
ε) Όχι σαμπουάν, σαπούνια και σχοινιά πεταμένα εδώ και εκεί
στ) Χρωματιστές πετσέτες και αξεσουάρ. Αν δεν έχετε ή αγοράζατε ή παίρνετε τη μπατανόβουρτσα και βάφετε
Αν όλα τα παραπάνω πράξετε, θετική ενέργεια θα έχετε στην τουαλέτα σας, και η επικοινωνία με τη φύση σας θα είναι πολύ πιο ευκολη.
Και το πιό συμαντικό, χωρίς τη λήψη καθαρτικών και άλλων χημικών ουσιών.




Έφυγε το γοβάκι της Ελένης Φουρέιρα προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τσατισμένη η Ελένη, έδιωξε και το άλλο.
Ελπίζουμε να μην πάνε πρός Στυλίδα, γιατί υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τα διόδια της περιοχής.

Παναγιώτης Πετράκης και Ελένη Φουρέιρα

Ο Απόστολος Γκλέτσος μπουρίνιασε και δεν πληρώνει φράγκο στους διοδιούχους.

Μαρία Μπεκατώρου και Χρήστος Χολίδης

Κατά τα άλλα όλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρέμεινε στη θέση του ποζάροντας στην κριτική επιτροπή, το κοινό πετούσε μάιμουδάκια στη σκηνή, βρέθηκε και μία χύτρα ταχύτητος, ο Παναγιώτης Πετράκης κέρδισε με την ξυπόλυτη Ελένη την πρώτη θέση, δεύτερος ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου, και όλα αυτά τη στιγμή που στα παρασκήνια οι υπόλοιποι παίκτες φίμωναν τη Δούκισσα Νονικού.

ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Δούκισσα Νομικού

και η κριτική επιτροπή

ΤΟ ΝΗΣΙ

 
Ο βαρκάρης που πηγαινοέρχαιτε στη Σπιναλόγκα (Στέλιος Μάινας) θα βάλει μηχανή στη βάρκα του, γιατί τον κούρασε το πολύ κουπί....!!!!

Την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 9 η ώρα το βράδυ, όχι δεν θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό ο ανασχηματισμός, αφού δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί, αλλά θα γίνει κάτι εκπληκτικό από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Θα δούμε κάποια που ονομάζετε Πάτι, έχει 4 εκατομμύρια φίλους, μεγαλώνει με τη μητέρα της, γιατί ο πατέρας της πήγε για τσιγάρα και έγινε Παπαστράτος, δεν είναι όμορφη και την ψάχνει κάποιος Αλέξης Μαντάς. Χώρισε με την Μαρία την άσχημη που έγινε όμορφη; Βρε αυτή η ασχήμια επιτυχίες που έχει. Και ο Κουασιμόδος ρε παιδιά γιατί έμεινε με την καμπάνα στο χέρι;