30/6/13

Άμα δε σε θέλει ...

Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού και μετά τον πετυχημένο ανασχηματισμό τα προβλήματα παραμένουν.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα κ. Αντώνης Σαμαράς 


δεν μπορεί να διανοηθεί πως μετά την μαύρη τρύπα στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., την ανεργία που δεν λέει να πέσει και να τσακιστεί, την τρόικα που τους έχει ζαλίσει τον έρωτα με τα πάνε έλα της, τώρα αναβάλλεται και η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν!Και αυτό γιατί φάντασμα διεκδικεί αποζημιώσεις για απαλλοτριώσεις από παλαιότερες εργασίες  αποχέτευσης, ύδρευσης και ηλεκτροδότησης σε οικόπεδό της, όπου και λειτουργούσε παράνομα οίκο ανοχής.Το φάντασμα υποστηρίζει πως υπέστη σοβαρή οικονομική ζημία, διότι οι πελάτες αποσυντονίστηκαν, με αποτέλεσμα να μην τους κάνει κούκου, και δεν ξαναπάτησαν το πόδι τους στον οίκο της, και τώρα απειλεί πως θα αποταθεί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

21/6/13

Εγκάθετος σαμποτάρει την κυβέρνηση!

Άγνωστος, μυστήριος και περίεργος τύπος εθεάθη έξω από το 3ο κανάλι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και να περιπλανιέται άσκοπα, αποσπασμένος από τον κεντρικό κορμό των διαδηλωτών.
Και ενώ ο ποιο δύσπιστος θα έλεγε πως έτσι του 'ρθε να διαμαρτυρηθεί και έτσι διαμαρτύρεται ή έστω ψάχνει μέρος για να πάει προς νερού του, ξαφνικά ο τύπος αυτός κατευθύνεται προς ένα van.


Είναι τότε που το μαύρο της Ε.Ρ.Τ. σπάει.
Είναι τότε που στις οθόνες μας  ξεπροβάλει το σήμα.
Το σήμα της Υ.ΕΝ.Ε.Δ.


Ένα σήμα, ένας σταθμός στην ελληνική τηλεοπτική ιστορία, σταθμός που γαλουχήθηκαν και μεγάλωσαν γενιές και γενιές.
Έντρομη όμως η κύρια συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά και η δευτερεύουσα η ΔΗΜ.ΑΡ., η οποία και απέσυρε τους υπουργούς της και αποσύρθηκε και η ίδια, έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για το πραξικόπημα που ισχυρίζονται πως έγινε.
Ο πρωθυπουργός όμως κ. Αντώνης Σαμαράς 


τους διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για πραξικόπημα, αλλά για σαμποτάζ, μιας και ο ίδιος χαμπάρι δεν πήρε, και πιάστηκε στον ύπνο για άλλη μια φορά, σαν το συμφοιτητή του πρώην πρόεδρο της κύριας συνιστώσας του και προκάτοχό του κ. Γ. Παπανδρέου.
Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε ποιος είναι ο εγκάθετος και ποιος μπαγλαμάς τον έβαλε.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

20/6/13

2o Gay Pride στη Θεσσαλονίκη, μέρος 3ο

Φωτογραφίες από το ξέφρενο party που στήθηκε μετά την παρέλαση του 2ου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 στην παλιά παραλία της πόλης.
Όσοι παραβρέθηκαν το διασκέδασαν με κεντρικό σύνθημα ''Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα''


φωτογραφίες: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

19/6/13

2ο Gay Pride στη Θεσσαλονίκη, μέρος 2ο

Φωτογραφίες από την παρέλαση του 2ου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.
Η παρέλαση έγινε στη Λεωφόρο Νίκης, στην παλιά παραλία της πόλης, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013.φωτογραφίες: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

18/6/13

2ο Gay Pride στη Θεσσαλονίκη, μέρος 1ο

 Απόγευμα Σαββάτου 15/6/2013 και φωτογραφίες λίγο πριν την παρέλαση με κεντρικό σύνθημα ''Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα''
photos: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος