28/12/13

Άντε βρε και καλά Χριστούγεννα ...

Επιλέξαμε αυτές τις γιορτές να δώσουμε χρώμα και ευχάριστη διάθεση. 
Γ' αυτό παραθέτουμε 2 videos, 2 ανέκδοτα, αλλά και δύο φωτογραφίες, εναρμονισμένα πλήρως στο πνεύμα των ημερών, μακριά από μίζες, πινακίδες, εξοπλισμούς και απάτες.

..........

..........

Δύο φίλοι συζητούν:
-Ξέρεις σε ποιό μέρος η Πρωτοχρονιά έρχεται πριν από τα Χριστούγεννα;
-Όχι, πες μου.
-Στο λεξικό!
 ..........
..........

Στις εξετάσεις, ένας μαθητής που δεν μπορεί να λύσει την άσκηση γράφει:
-''Αυτήν την άσκηση μόνο ο θεός μπορεί να τη λύσει. Καλά Χριστούγεννα''
Και η καθηγήτρια του απαντάει:
-Ο θεός παίρνει άριστα και εσύ απορρίπτεσαι. Και του χρόνου.



Από το drlakkis.blogspot.gr, καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

20/12/13

Ο Λιάπης, ο Βενιζέλος, οι πινακίδες και τα υποβρύχια ...

Ναι κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, αυτή είναι η μόνη αλήθεια!
Οι πινακίδες του οχήματος του πρώην υπουργού μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη 


έφεραν αντί για το εθνόσημο, η μπροστινή τη σφραγίδα του Ι.Κ.Α., ενώ η πισινή το έμβλημα της τουρκικής δημοκρατίας!
Όσο για τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, 


αυτός ζήτησε τα υποβρύχια που παρήγγειλε να έχουν φιμέ τζάμια και κοτσαδόρο!
Πώς δηλαδή ο Ακάκιος ζήτησε τα μακαρόνια να είναι MISKO;
Άντε βρε και καλές γιορτές ...
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

14/12/13

Το παράνομο φορτίο, η χήρα και η Ταϊλάνδη ...

Και το παράνομο φορτίο ήταν έτοιμο να ταξιδέψει για την Ευρώπη, μέσω Ελλάδας.
Τα σακιά ήταν γεμάτα με στερεά χημικά απόβλητά, που σε συνδυασμό με φως, νερό και θερμοκρασία -2 έως και 16 βαθμών Κελσίου θα έδιναν περονόσπορο, δάκο, βέλιουρα και μουχρίτσα, σε ποσότητες ικανές που θα κατέστρεφαν ολόκληρη την αγροτική πολιτική την Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα σιτηρά θα γινόταν σαν τις γριάς το μαλλί, ενώ τα ζώα θα έτρωγαν τις ζωοτροφές και αντί γάλα θα κατέβαζαν καντήλια, θα κλοτσούσαν και θα ρεύονταν.


Το αυτοκίνητο όμως χάλασε ξαφνικά!
Δεν έπαιρνε μπρός ούτε με προσευχές, ούτε με λιτανείες!


Στην αρχή το μυαλό όλων πήγε σε σκοτεινά κέντρα που θέλουν αταξία στη νέα τάξη πραγμάτων και φοβούμενοι μήπως και κλαπεί το όχημα ανέθεσαν την φύλαξή του στον γνωστό ντεντέκτιβ Αβραάμ Χρουζό, που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Ηρακλή Πουαρό και τον Ζακ Κλουζό, και έχει στο ενεργητικό του και την εξιχνίαση διαρροής υδάτων από το γραφείο του προέδρου της βουλής των Ελλήνων, καθώς και 2 κερδισμένα δελτία στοιχήματος με αγώνες over!


Γρήγορα όμως αποκαλύφτηκε πως μια χήρα χάλασε το αυτοκίνητο για να εκδικηθεί τον άντρα της που αποπειράθηκε να αναστηθεί και να της στερήσει τη σύνταξη!


Και όπως καταλάβατε πρόκειται για τη νέα νέα υπερπαραγωγή της Sirina, που το story  της δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προαναφερθέντα και τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ταϊλάνδη!  
Την παράσταση κλέβει η αισθησιακή και άκρως εξωτική Ίνα που αναμένεται να καθηλώσει τα πλήθη με τις σεξουαλικές τις επιδόσεις και την ακόρεστη δίψα της για sex, ενώ κορυφαία στιγμή η πρώτη εμφάνιση της Miss Phuket, η οποία χανεi τα αυγά και τα πασχάλια σε μια σκηνή που .... τσακίζει κόκαλα ....!!!!

κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

3/12/13

Οι λουμινάτοι ...!!!

Ήρθαν και είναι ανάμεσά μας!
Δίνουν μάχη ανάμεσα σε μίση και πάθη, σε ίντριγκες και προδοσίες, συμμαχίες και λυκοφιλίες, σε αφελείς εμμονές και σε τρόμο μπροστά στις αδυσώπητες αγορές που συνθέτουν την καθημερινή μας πραγματικότητα!


Είναι άμεσα φωτισμένοι από το θεό, δίνοντας στο αλουμίνιο τη θεία θέση που του αξίζει στο πάνθεον της παγκόσμιας μαγειρικής, χωρίς να εμπλέκονται στα πόδια τους τα μυστήρια!
Για φανταστείτε πώς θα μαγειρεύαμε αν δεν υπήρχαν οι κατσαρόλες αλουμινίου, πώς θα αποθηκεύαμε τα τρόφιμα αν δεν υπήρχε το αλουμινόχαρτο, πώς θα μεταφέραμε τα σουβλάκια από την καντίνα του Μήτσου στη θεία Γεώργαινα, πώς θα χτυπούσαμε τα μπιρόνια μας σε θάλασσες και ακτές αν δεν υπήρχαν τα κουτιά αλουμινίου ...
Και το πιο σημαντικό!
Μετέφεραν την έδρα τους από το Βερολίνο, που ήταν από το 1907, στον Μπράλο, για απόλυτη κάλυψη!
Τα γραφεία του είναι ανάμεσα σε χαμόκλαδα και κουκουβαγιοφωλιές!


Έχουνε γίνει φίλοι με τις νυχτερίδες και τις αράχνες, που στα λημέρια τους έχουνε χτίσει φωλιά και τους κρατάνε συντροφιά μες στη ζεστή τους αγκαλιά τις άδειες σκοτεινές νύχτες!
Οι λουμινάτοι δεν είναι εχθροί μας.
Οι λουμινάτοι είναι φίλοι μας!
Σπάνε το μυαλό τους για να μας δείξουν πρωτοποριακές πατέντες που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη!
Ιδού και η απόδειξη:



κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

2/12/13

Σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Νομοσχέδιο με το οποίο θα παρέχεται η δυνατότητα σύναψης συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, θα αρχίσει να επεξεργάζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης.


Ειδικότερα, μετά την καταδίκη της χώρας μας από το δικαστήριο του Στρασβούργου για παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), επειδή από το σύμφωνο συμβίωσης που ισχύει στην Ελλάδα από το 2008 έχουν αποκλειστεί τα ομόφυλα ζευγάρια, το υπουργείο Δικαιοσύνης θα καταθέσει στη Βουλή σχετικό νομοσχέδιο, με το οποίο θα προσαρμόζεται στην επίμαχη δικαστική απόφαση.