27/5/11

Patty: η πιο όμορφη ιστορία



Τα κείμενα που ακολουθούν
είνα χιουμοριστικά
και δεν έχουν πρόθεση να προσβάλουν
πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
κείμενα: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ
Η Αντονέλα και ο Μπρούνο ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια, αφού το διεθνές νομισματικό ταμείο δεν τους έδωσε την 15η δόση του συμφωνηθέντως δανείου και η τράπεζα Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας τους κατάσχεσε τη μηχανή.


Στο μεταξύ η Ταμάρα προσπαθεί να αποφύγει τους δύο τελικά μυστηριώδης τύπους που γνώρισε στο chat, πο οποίοι και της στέλνουν συνεχώς μυνήματα.
Ο πρώτος της γράφει πως μαζί θα βγούμε από την κρίση και ο δεύτερος πως μαζί θα επανεκινήσουμε τα πάντα.
Εικάζεται πως ο πρώτος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, ενώ ο δεύτερος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς.


Όσο για την Patty, αυτή πίνει κατά λάθος το φίλτρο που φτιάχνει η Σοκόρο για να επαναφέρει τη Φραντζέσκα και αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν καμαριέρα.
Και τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ. Ο γενικός διευθυντής του διεθνούς νομισματικού ταμείου κ. Ντομινίκ Στρός Κάν πέφτει κατά λάθος πάνω της, αφού τελείως συμπτωματικά διαμένει στην υπερπολυτελής σουίτα που όλως τυχαίως έχει βρεθεί η Patty, ως καμαριέρα φυσικά, και μη μπορώντας να αντισταθεί στη γοητεία της, την εκβιάζει πως αν δεν του κάτσει θα την τυλήξει σε μία κόλλα χαρτί και θα την χρεοκωπίσει.
Εκεί ακριβώς είναι που παρεμβαίνει η Φραντζέσκα, η οποία σαν μικρό και άμυαλο κορίτσι κρυφακούει τον εκβιασμό του κ. Στρός Κάν, τον καρφώνει στην αστυνομία, και έτσι ο γενικός διευθυντής του διεθνούς νομισματικού ταμείου βρίσκεται αλυσιδεμένος στο κελί 33.


Από την άλλη πλευρά η Κάρμεν και η Σοκόρο ετοιμάζουν άλλο ένα μαγικό φίλτρο, το οποίο πίνουν και πάλυ κατά λάθος, αχ αυτά τα λάθη, ο Λεάντρο και ο Ματίας, και την πέφτουν στην γενική γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδας κ. Αλέκα Παπαρήγα, η οποία έχει μεταμφιεστεί σε Φραντζέσκα και έχει καλέσει την Αντονέλα και τον Μπρούνο σε ένα μπάρ που είναι γεμάτο φαντάσματα, τα οποία και συνεχώς θορυβύν για κάποια ιδρυτική διακύριξη κάποιας δημοκρατικής συμμαχίας.
Η πανταχού παρών αστυνομία ενημερώνεται εγκαίρως και ειδοποιεί με ταχυδρομικά περιστέρια, έστειλε πολλά σε περίπτωση που κάποιο χαθεί, την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και υποπτεύεται για τα άνωθεν.



Τέλος η Αντονέλα και ο Μπρούνο, σαστισμένοι και φοβισνένοι, απευθύνοντε σε μία ηλικιωμένη κυρία, την Λίντια, πρώην Ελληνίδα φορολογούμενη και νύν μέντιουμ, η οποία και τους αποκαλύπτει πως η Ταμάρα σκέφτεται να πολιτευτεί με το κόμμα του λαϊκού ορθόδοξου συναγερμού, μιάς και οι σχέσεις της με τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη βελτιώνοντε συνεχώς και πως ο Ματίας κάνει καριέρα ως σκύλος και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τους καταδώσει στις αρχές, αφού ως τώρα δεν τον κέρασαν ούτε ένα πιάτο σκυλοτροφής πρώτης διαλογής ενοείται.


Τα υπολοιπα τον Οκτώβριο στο mega.
Καλό καλοκαιρι.


Ο Ματίας ζητάει από την Patty να χωρίσουν.....
Της λέει πως είναι ερωρευμένος με την Αντονέλα.
Στο μεταξύ η Αντονέλα έχει εισαγάγει ρούχα από την Κίνα χωρίς να πληρώσει δασμό και απειλεί την Έμα πως αν την καρφώσει θα της ρίξει βιτριόλι στο πλυντήριο για να της καταστρέψει τα ρούχα και το μοτέρ του.
Οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων μόλις το 'μαθαν εκνευρήστηκαν τόσο πολύ, που ήπιαν από 10 βαρέλια ξύδι ο κάθενας τους και αποφάσησαν να βγάλουν πρώτα το δίσκο της Patty, μετά το δίσκο των αδερφών Κατσάμπα, και μετά το δίσκο της Αντονέλας.
Η Αντονέλα τα παίρνει στο κρανίο και ανακοινώνει στο Νίκολας πως είναι και πάλι ζευγάρι με τον Ματίας.
Προσωπικά πολλά μπερδέματα βλέπω, και σίγουρα κατά τη γνώμη μου, θα χρειαστεί η συνδρομή της δικαιοσύνης.
Γι 'αυτό συστήνω σε όλους τον Αβραάμ Ν. Καλικάντζαρο, δικηγόρο παρ Αρείω Πάγο, ειδηκευθέντα σε όλες τις υποθέσεις.


Η Patty για άλλη μιά φορά παρατάει το σπίτι της, την οικογένειά της, τους φίλους της και τον Ματίας για να έρθει στην Αθήνα να τραγουδήσει.
Της φούσκωσαν τα μυαλά οι Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Σάκης Ρουβάς.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από αργεντίνικα και ποντιακά.


Αρχικά το show θα δίνονταν στο μέγαρο ''ΥΠΑΤΙΑ'', Ηπείρου με Πατησίων, αλλά επειδή εκεί τραγουδούν, προσεύχοντε και παίζουν μονόπολη λαθρομετανάστες αγνώστων λοιπών στοιχείων, υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στις ''ΝΤΑΛΙΚΕΣ'', στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μήτσου του γκαβού, 3ο οικοδομικό τετράγωνο.


Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Patty, θα αρπάξει τον τηλεβόα απ' το γραφείο της Αλέκας Παπαρήγα, που βρίσκεται στο σπίτι του λάου στον Περισσό, και θα βγεί στους δρόμους της πρωτεύουσας για να ενημερώσει τον κόσμο για το που ακριώς θα βρίσκεται.


OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Patty
Η Μπιάνκα εκβιάζει την Κάρμεν να πεί την αλήθεια για την Patty στον Λεάντρο, γιατί αλλιώς θα το κάνει εκείνη.
Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι απλά.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τον ίδιο το Λεάντρο, που θέλει να αναγνωρίσει την Patty ως παιδί του, αλλά στην όλη υπόθεση εμπλέκεται και η τουρκική κυβέρνηση, που αρνείτε πεισματικά να χωρηγίσει τα απαιτούμενα χαρτιά στο Λεάντρο, μιάς και αυτός ήταν υοθετημένος.
Ο γνήσιος πατέρας του Αβραάμ Παρταλίδης, ξυλουργός στο επάγκελμα, και η γυναίκα του Εμανουέλλα Σιταγρίδου, οικιακά και πορνοστάρ τον ελεύθερο χρόνο της, που πρωταγωνίστησε και στη διεθνή υπερπορνοπαραγωγή υποφήφια για 28 ΟΣΚΑΡ ''Βαρκάρη μου, βαρκάρι μου λύσε το παλαμάρι, ένα γρασάρισμα ζητώ για κάνε μου τη χάρη'' έγινε αντιλιπτή από τη γιαγιά της Σουμέλα, την ώρα που χρησιμοποιούσε ένα ομοίομα αντρικού μορίου,  με αποτέλεσμα η γιαγιά της να την διώξει από τη χώρα λίγο πρίν το 1922. Η οικογένεια Παρταλίδη εγκαταστάθηκε κακήν κακώς στην Ελλάδα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.


Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, μιάς και η χώρα μας εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, υποσχέθηκε να βοηθήσει.


Η Patty στην Αθήνα!!!!! Ουάου.....

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο just the two of us με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δευτέρα στο ''πρωινό μου''  με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.
  Αλλά δε θα ΄ναι μόνη της, θα της μπαστάκωθεί και ο Δ.Ν.Τ.άρχης Ντομινίκ Σρόν Σκάν που μας κατσικώθηκε και δε λέει να ξεκουμπηστεί, να πάρει τον πούλο βρέ αδερφέ. Και μην μπερδεύεστε, μπορεί να λέει και να κάνει πως φεύγει, όμως όλο εδώ γύρω τριγυρνάει. Δεν έχει περάσει μήνας καλά καλά που τον συνέλαβε η αγροφυλακή σε κάτι χωράφια και πίσω από ένα δέντρο να κρυφακούει την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία την ώρα εκείνη μιλούσε τηλεφωνικός με τον Μαρκογιαννάκη για τη σύσταση του νέου της κόμματος ή κινήματος. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του δήλωσε πως το κάνει για το καλό της Ελλάδας. Και εσύ Ντόρα μου τη δουλειά είχες μεσ' τα χωράφια; Για να ταλαιπωρείς τον Ντομινίκ; Ντροπή. Τον Ννομινίκ που τα έψαλε πρόωρα στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία. Μεταξύ μας φοβάται μην πέσει ο Γιωργάκης, δεν τα καταφέρει ο Αντωνάκης, και εμείς ως Έλληνες, γνήσιοι απόγωνοι του Λεωνίδα του Θερμοπυλομάχου, του πούμε ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'', δείχνοντάς του τα τέτοια μας.

Έκλεψαν ερολόγιο της Patty. Αίσχος.....
Έκλεψαν το ημερολόγιο της Ratty. Αίσχος. Οι δύναμεις δίωξης κοινού εγκλήματος κυνήθηκαν άμεσσα, μιάς και η Patty διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό μας και στο ημερολόγιό της έγραφε αναλυτικά όλα τα νέα μέτρα που θα πάρει ο πρωθυπουργός μετά και τη δεύτερη εκλογική αναμέρηση για περιφεριάρχες και δημαρχαίους.
Από έγκυρες πληροφορίες μάθαμε πως γυναίκα ήταν αυτή που της το έκλεψε και απαιτεί να μην τραγουδήσει ούτε στο Μέγαρο Μουσικής, ούτε και σε κανένα άλλλο μαγαζί.

Η Patty

Διαφορές ανάμεσα στην Patty και στον μέσο Έλληνα φορολογούμενο πολίτη:

Patty:
α) Η Patty έχει τέσσερα εκατομύρια φίλους
β) Φοράει σιδεράκια
γ) Δε γνώρισε πατέρα
δ) Την εχθρεύοντε πολλοί
Μέσος Έλληνας φορολογούμενος πολίτης:
α) Έχει πολλά χρέη
β) Φοροδιαφεύγει
γ) Άλλα ψηφίζει, άλλα του βγαίνουν
δ) Του κατσικώθηκε η πεθερά του, το διεθνές νομισματικό ταμείο και η Ευρωπαϊκή ένωση

23/5/11

H Michaela προτείνει:

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011


Πάρτε το αυτοκίνητό σας ή οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο και πάντε οπουδήποτε στην Ελλάδα. Εγώ θα πρότεινα Κυκλάδες για ποιό crazy καταστάσεις ή Δωδεκάνησα για ποιό cool.


Ξεκινήστε τη βραδιά σας με ελληνική μουσική και τελειώστε με progresive, trans και house ή αν θέλετε πιο χαλαρά με disco, latin, pop ή αν γουστάρετε κάτι σε ποιό δυναμικό επιλέξτε metal.


Και αν πεινάσετε επιλέξτε χωριάτικη σαλάτα με σουβλάκια και τζατζίκη, καλαμαράκια τηγανιτά ή χταπόδι στη σχάρα.
Από φρούτα, καρπούζι ή πεπόνι.
Όχι όμως φασολάδα. Αυτήν κρατήστε την για το χειμώνα.


Πειήτε μπύρα παγωμένη ή mojito ή pina colada ή παπαστρούμφ, απλά ρίχνοντας στην pina colada λίγο blue curacao για να πάρει το cocktail το μπλέ χρώμα.


Όσο για τη διαμονή σας, αν θέλετε οι διακοπές σας να σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες προτείνω ελεύθερο camping, αλλιώς πάτε σε οργανωμένο.
Για ποιό ύσηχα πράγματα επιλέξτε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή αν θέλετε κάτι ποιό επίσημο και βαστάει η τσέπη σας ξενοδοχείο.

22/5/11

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!


Αποκαρβουνοποίηση τώρα
Φτάνει πια, δεν πάει άλλο. 
Μειώσεις μισθών, συντάξεων, κατάργηση πενθήμερου και πληρωμής υπερωριών, φοροεισπρακτική πολιτική, αύξηση υπηρεσιών, αγαθών και πανάγαθων.
Όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά τις γεννετήσιες ορμές μας με αποτέλεσμα στους μεν αντρες να τους πέφτει στο πάτωμα και να μην τους σηκώνεται ούτε με γερανό, στις δε γυναίκες να τις ανάβουν τα λαμπάκια με το παραμικρό λες και τις έκατσαν αλογόμυγες στο σβέρκο.

 Για το λόγο αυτό ο dr Lakkis, λαμπρός επιστήμων, ειδικευθής σε θέματα σεξισμού, μαζί με τη βοηθό του Βάσω Βούλγαρη θα δώσουν για άλλη μια φορά τα φώτα τους στην κεντρική σκηνή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου γωνία την Τρίτη 24 Μαϊου του τρέχοντος έτους στις 9 το βράδυ.
Να είστε όλοι εκεί. Σας ενδιαφέρει
Όποιος κάνει τη μαλακία και έρθει το πρωί, κακό του κεφαλιού του, διότι θα βρεί μόνο την καθαρίστρια, η οποία και θα τον αγκαρέψει να σκουπίσει.


Εδώ κάπου να σημειώσουμε πως θα υπάρχει και μουσική επένδυση, την οποία και έχει έχει αναλάβει με υπεύθηνη δήλωση του νόμου 105 το cd player.

21/5/11

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ






 

ΚΛΕΙΔΙΑ-ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ:
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  • IMMOBILIZER
  • ΠΟΚΥΚΑΝΑΛΑ





15/5/11

Η Σάσα Μπάστα στο Κορδελιό


Σε ένα απίθανο γλέντι που κράτησε μέχρι πρωίας στο cafe-bar ''MERTO'' Εθνικής Αντιστάσεως 71, πεζόδρομος Ν. Κορδελιού



 

Με τον  dj Dimitris San και τον Βαγγέλη Μπαλάσκα

Με τον Κώστα Μηναρετζή, τον party maker Giorgo και τον Βαγγέλη Μπαλάσκα

Ο φωτογραφικός μας φακός την συνέλαβε κάπου δεξιά ανάμεσα στο πλήθος



εκεί ήταν ο Κοτσίκος με τον Τζώνη  


επι το έργον 



Πολύς κόσμος παραβρέθηκε 




και όμορφες παρουσίες!!!






Με τον Κώστα Μηναρετζή και τον party maker Giorgo 


και τον  dr Lakki 

 

  τον Κοτσίκο


τον dj Dimitris San και τον Κοτσίκο


   
τον dj Dimitris San και τον Μιχάλη Κέντρο

  


και το κέφι άρχισε να ανεβαίνει 





και περάσαμε πάρα πολύ ωραία