31/1/11

Big Brother


Τα κείμενα που ακολουθούν
είναι χιουμοριστικά
Ημέρα 120η, έπαθλο 190.000;
Ο Γιάννης Φουκάκης είναι ο μεγάλος νικητής, αλλά λόγω τιμωρίας του εισέπραξε κουτσουρεμένο το ποσό, δηλαδή -20.000 ευρώ, το οποίο μας κάνει 170.000 ευρώ

 
Το ευτυχές γεγονός του το ανακοίνωσε η κοπέλα του η Φωτεινή με μια ζεστή αγκαλιά. Τώρα το αν του ψυθίρησε πως πιάσαν οι τσιγκουνιές το Μεγάλο Αδερφό ή το αν γίνεται να μη δηλώσουν το ποσό στην εφορία, αυτό δεν το γνωρίζουμε.


 Κερδισμένος όμως βγήκε και ο Αντώνης που κέρδισε ένα κλειδί. Αρχικά έγινε λάθος, γιατί το κλειδί ήταν από τρακτέρ. Ευτυχώς όμως η παραγωγή έδρασε άμεσα και το λάθος διορθώθηκε. Αντικαταστάθηκε τελικά το κλειδί και ο Αντώνης έβαλε μπρός το αυτοκίνητο. Μέχρι όμως να βρεί που απομονώνει ο συμπλέκτης, έριξε ένα σκουπιδοτενεκέ, παρέσυρε μια απλώστρα και στούκαρε σε μια κολώνα.


3ος βγήκε ο Ηλίας- Κλιγούλας.


και 4η η Εβελίνα.

Η Εβελίνα που είδε έναν χασάπη να κυνηγάει τη γυναίκα του γιατί τον απάτησε με τον Βαγγέλη, ο οποίος Βαγγέλης δεν είναι παρά το αρκουδάκι της Εβελίνας.
Έρε Βαγγέλη ζημιάρη με τις επιτυχίες σου.
Κατά τα άλλα όλα στο σπίτι μπήκε και μία μπανανίτσα που την κυνηγούσε ένας γορίλας, η Εθνική Ελλάδος που πέταξε τον Αντώνη στην πισίνα, κλόουν που πέταξαν ο ένας στον άλλον γλυκά, η Χτύσπα, που κανείς δεν της έδωσε σημασία, ούτε καν ο Ηίας, αν είναι δυνατόν, κάποιοι λαθρομετανάστες ζουλού, δύο μύγες, τέσσερα κουνούπια και τρείς ακρίδες


Η Εβελίνα σε παλαιώτερη photo με τη Στέλλα στις ντουζιέρες του σπιτιού.

Όσο για το Γιάννη Φουκάκη, έχουμε να προσθέσουμε πως χαρακτήρισε το Μεγάλο Αδερφό μεγάλο μούτρο, γι' αυτό και  ο Μεγάλος τα πήρε και στον τελικό τους ανεβοκατέβαζε με ανσασέρ.

Της κακομοίρας γίνεται στι σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Μπαρμπάδες έρχοντε για να πιούν τον καφέ τους, καουμπόιδες κυνηγούν Ινδιάνους, ένας μπαρμπέρης χτενίζει, κουρεύει, ξυρίζει, τα κάνει όλα και συμφαίρει με δυο λόγια, κάποιοι
 Κριτηκοί το 'χουν ρίξει στο χορό, οι master tempo στο τραγούδι, λείπουν όμως, προς το παρών τουλάχιστον, ο Τόλης Βοσκόπουλος και οι αδερφοί Κατσάμπα, ενώ ένας παλαίμαχος  τσολιάς που το ΄σκασε απ' την προεδρική φρουρά ψήνει αρνί.

Οσο για τον τελευταίο συγκάτοικο που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αυτή ήταν η Στέλλα, η οποία δεν άντεξε την αναμέτησή της με τον Γιάννη.
Στο πλατό όμως την περίμενε μία ευχάρισρη εκπληξη. Όχι βέβαια η προανακριτική-εξεταστική επιτροπή της Βουλής, αλλά η οικογένειά της, ο Αλέξης και η παρέα του, και ένα ποτήρι σαμπάνιας.


Με τον Αλέξη και από ένα ποτήτι γεμάτο σαμπάνια

Έτσι οι τελικοί απομείναντες στο Σπίτι του Big Brother είναι η Εβελίνα που δήλωσε ''μέντης'', αφού από πριν είχε διαβάσει τη σκέψη του Big Brother σχετικά με την τελευταία αποστολή και ήξερε το τη θα πει, ο Αντώνης που λατρεύει όλα τα σπόρ, ίσως και τον Ο.Π.Α.Π., και περνάει και πολύ ωραία,
 ο Γιάννης που επιμένει παραδοσιακά για φιλίες, σχέσεις κ.λ. προειδοποιώντας τη μύγα να μην του κάτσει στο σπαθί, και ο Ηλίας που παλαιότερα δήλωσε πως είναι μισός λύκος και μισός αρνί. Η ψήφος πλέον είναι θετική!

 Η Εβελίνα
 Ο Γιάννης
 Ο Ηλίας
 Ο Αντώνης

Καλή επιτυχία σε όλους

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ BIG BROTHER!!!

Έπεσε το αεροπλάνο του Big Brother στο σπίτι του, και οι συγκάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να βρούν, όχι μόνο τις βαλίτσες, αλλά και τα αίτια πτώσης, δηλαδή θα πληρώσουν τα κερατιάτικα του πιλότου, που μέχρι στιγμής αγνοείται, μαζί με  το μαύρο κουτί.
Θύματα και μεγάλες ζημιές δεν αναφέρθηκαν.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η πτώση πιθανολογείται από τα μπουρίνια του Γιάννη, τα οποία, με τις ίδιες πηγές, μπατάρισαν και δύο ολοκαίνουργια υποβρίχια, που μόλις παρέλαβε το Ελληνικό Πόλεμικό Ναυτικό.


Η Εβελίνα, για να βρεί βαλίτσες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, που ίσως φέρουν στο φώς τα ακριβή αίτια, ζήτησε να πάρει μαζί της και το κραγιόν της. Ο Μεγάλος όμως Αδερφός της το απαγόρευσε και με αυστηρό τόνο της είπε:
''Θέλεις να αρχίσουμε να κόβουμε χιλιάρικα από τώρα;''
Ποιός είσαι τελικά ρε Μεγάλε Αδερφέ, η τρόικα ή ο Παπακωνσταντίνου;

Ξανάφυγε ο Αλέξης. Το αν θα ξαναμπεί, δεν το γνωρίζουμε.


Όμως τα φώτα είναι στραμένα στον Ηλία, ο οποίος το 'κανε και πάλι το θαύμα του!
Στην προσπάθειά του να γίνει Όλγα Τρέμη, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Παππούς, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Πάυλος Τσίμας, Γιάννης Πρετεντέρης και Γιάννης Καψής, σχολίασε τα της ψηφοφορίας, εγώ δεν ψηφίζω Φούκο, έφερα εσένα, και εκείνον και τον άλλον, γιατί έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα λαμπάκια του Big Brother, και να τον εξαιρέσει από την ψηφοφορία.


Κατά τα άλλα όλα, στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού επικρατούν μεγάλες φουρτούνες, με τον Γιάννη Φουκάκη να 'χει γίνει βαπόρι. Τα ΄χει με τη Στέλλα. Μήπως γιατί συνένεσε στο να του πετάξει το μπουφάν η Εβελίνα; Η Εβελίνα, η οποία έχει ασυλία, χάρη στον Ηλία, και πάει απ' ευθείας στον τελικό!

ο Ηλίας με την Εβελίνα. Τη να κάνουν άραγε;;;

Προτεινόμενοι αυτήν την εβδομάδα είναι η Στέλλα και ο Γιάννης.

Στο live της Κυριακής ακούσαμε τον Ηλία να δηλώνει πως είναι μισός λύκος και μισός αρνί! Η κινητοποίηση σύσωμου του επιστημονικού κόσμου ήταν άμεση, αλλά μέχρι στιγμής όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.


Κατά τα άλλα όλα, και στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Γιώργος μάζαψε τα μπεγλέρια του και την κοπάνισε, ενώ η Εβελίνα, με τις ευλογίες της Στάλλας, πέταξε στα σκουπίδια το μπουφάν του Γιάννη. Ευτυχώς που ο δήμαρχος Καμίνης παράλαβε απ' τον δήμαρχο Κακλαμάνη ελαφρώς προβληματική την υπηρεσία καθαριότητας, αλλιώς το μπουφάν θα κατέληγε για ανακύκλωση.

 Ο Γιώργος κατά τη στιγμή της αποχώρησης. Αυτό που λέει και το λαϊκό άσμα ''μανούλα μου, μανίτσα μου, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα την κοπανίσω''.....

Προτεινόμενοι αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση ΄Αλέξης, ο Αντώνης και η Εβελίνα.


Ο Μιχάλης ξαναέφυγε από το σπίτι. 'Οχι πως δεν του άρεσε η διακόσμηση, αλλά μήπως τον έδιωξε ο κόσμος; Βρέ αυτό το παιδί. Άμα δε σε θέλει.....


Γιατί πάνω απ' όλα φίλε τηλεθαετή, στο Big Brother εσύ αποφασίζεις!!!

Και λίγο πρίν τον τελικό, ο Γιώργος θεώρησε πως το φαγητό δεν είναι το παν, το παν είναι τα ερωτικά του Γιάννη. Και χωρίς να χάσει χρόνο του ρωτά και ο Γιάννης του απαντά πως βγήκε για φαγητό με την κοπέλα του, παστουρμά ή παστίτσιο, δε μας το ξεξαθάρισε, μετά 3 μήνες σχέσης.
Αντίθετα ο Γιώγρος, όπως ο ίδιος μας λέει, ήταν πολύ δύσκολο να βγείς ραντεβού, γιατί πρώτα έπρεπε να έχεις την καλύτερη δυνατή σχέση με τα αδέρφια της.
Και αν δεν έχει αδέρφια; Και αν έχει μόνο αδερφές; Και αν είναι μοναχοπαίδι;
Αναπάντητα ερωτηματικά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού; Γρήγορα να απαντηθούν.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:


Ο Αντώνης πρότεινε για αποχώρηση τον Αλέξη και την Εβελίνα
Ο Αλέξης πρότεινε για αποχώρηση τον Γιώργο και τον Γιάννη
Η Εβελίνα πρότεινε για αποχώρηση τον Γιώργο και τον Γιάννη
Ο Ηλίας πρότεινε για αποχώρηση τον Γιώργο και τον Αλέξη
Ο Γιώργος πρότεινε για αποχώρηση τον Αλέξη και την Εβελίνα
Ο Γιάννης πρότεινε για αποχώρηση την Εβελίνα και τον Αλέξη

Η Στέλλα δεν ψήφισε με εντολή του Big Brother γιατί προσπάθησε να κρύβει τα λόγια της σε διάφορους Συγκάτοικους με ... ότι ήταν πρόχειρο μπροστά της σε μαξιλάρι.


Ο Γιώργος αποφάσισε να μην εξαιρέσει κανέναν από την διαδικασία.


 

5 ημέρες πρίν μπεί το 2011 και ο Μεγάλος Αδερφός θέλοντας να μπεί ενεργά στο χώρο της δισκογραφίας ως παραγωγός, έβαλε τους τρόφιμούς του να τραγουδίσουν. Ποιό just the two of us, ποιό fame story, ποιό x-factor, ποιό Greek Idol. Big Brother κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι. Και πάλι καλά να λέμε. Αν ο Μεγάλος ήθελε να γίνει αρχιμάγειρας-ζαχαροπλάστης, τότε θα τους έβαζε να μαγειρεύουν και να φτιάχνουν γλυκά, όπως master chef, top chef, γλυκιές αλχιμείες, μπουκιά και συγχώριο σε νέα επεισόδια, επικίνδυνες μαγειρικές Νο 2 κ.α. Άλλωστε η μισή Ελλάδα τραλουδάει και η άλλη μισή μαγειρεύει. Ερώτηση δική μου: Αυτοί που μας κυβερνάνε, σε ποιά απ' τις δύο κατηγορίες ανήκουν; Και από πλευράς κριτικής, αν λάβουμε υπόψην μας πως τα παιδιά δεν είναι επαγκελματίες, μιά χαρά τα πήγαν.

Ο Γιάννης Φουκάκης είναι η πηγή του κακού κατά τον επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. Ντομινίκ Στρός Σκάν, αφόυ με την απόφασή του να μην εξαιρέσει μία προτεινόμενη προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother και να θέσει αυτόματα όλους τους παίκτες στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, μιάς και όλοι είχαν από μία ψήψο, επέτεινε την κατά τη γνώμη του ακριβή παραγωγή στους χαλεπούς καιρούς που διανήουμε. Ο Ντομινίκ πίστευε πως αν ο Φουκάκης έπερνε την σωστή απόφαση, το ριάλιτι θα τελείωνε πρόωρα. Αποτέλεσμα της στάσης του Γιάννα Φουκάκη ήταν να τεθεί και ο ίδιος στον τάκο πρός παραδειγματισμό και με τη σύσωμη απαίτηση της τρόικας.
 Ποιός είναι αυτός που εισέβαλε απροσκλητος στο σπίτι του Big Brother;
α) ο Γιώργος Καμίνης
β) ο Γιάννης Μπουτάρης
γ) η παιρέωση πρωσοποποιημένη
δ) κάποιός τραχανάς που κάνει το Χάρο
Βρείτε τη σωστή απάντηση και κερδίστε μια βραδιά μαζί του

Η Ναίλα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!!!!!

Οι παίκτες του Big Brother μετά το παιχνίδι θα γίνουν με απυθείας εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Λοκατζήδες. Ιδού και η απόδειξη:

 
  Τι έφερε ο Big Brother στην πισίνα του σπιτιού του;
α) ψάρια
β) ατικά λήμματα
γ) μια πλαστική βάρκα

Δυστυχώς αποχώρησε και ο Μηχάλης. Why???


Η Ντορέτα ήταν αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.
Την έφαγαν τα κοτσομπολιά και οι ίντρικες. Αμ, το σπίτι του Μεγάλου έχει κύρος, σαν το Μέγαρο Μαξίμου ένα πράμα, δεν είναι μεσημερινάδικο. Άλλωστε Μαξίμου και Big Brother ψωνίζουν μπουχάρες απ' το ίδιο μαγαζί.

Προτεινόμενοι για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα ο Αλάξης που δεν κρίβεται πίσω από τις λέξεις, ο Γιώργος ο τσίφτης και καραμπουζουκλής, ο Ηλίας που προσπάθησε να φάει τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό, αλλά κόλησε κάπου στη Μέση Ανατολή, αφού μπέρδεψε τους Ισραηλινούς με τους Παλαιστίνιους, και τελικά δεν τα κατάφερε, και τέλος ο Μιχάλης από την Κύπρο που τελικά δεν το παίρνει το κορίτσι, τη Νάρα μας. Γιατί Μιχάλη δεν το παίρνεις το κορίρσι; Όταν το εξέθετες σε όλη την οικουμένη, μιας και ο alpha εκπέμπει και δοριφορικά, καλά ήταν;

Τι κάνουν οι παίκτες πάνω στο περβάζι του συγκεκριμένου σπιτιού;
α) πληροφορήθηκαν πως δε θα εισπράξουν τα 200.000 ευρώ γιατί ο Big Brother κύρηξε πτώχευση και είναι έτοιμοι να φουντάρουν;
β) προσπαθούν να καταλάβουν από που φυσάει ο άνεμος;
γ) διαμαρτύροντε για την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους;
Βρείτε τη σωστή απάντηση έναν πλαστικό κουβά Πεσίας και 42 μανταλάκια ανθεκτικά, που συγκρατούν ακόμα και αρνί.


Για ασκήσεις ετοιμότητας έκανε λόγο ο Μεγάλος Αδερφός και ζήτησε από τους παίκτες να του πουν τι θα κάνουν σε περίπτωση σεισμού. 
Και του είπαν: Την προσευχη τους!
Τι θα κάνουν σε περίπτωση φωτιάς.
Και του είπαν: Το σταυρό τους.
Τι θα κάνουν σε περίπτωση πλημμύρας.
Και του είπαν: Θα σκεφτούν ποιανού αμαρτίες πληρώνουν.
Τι θα κάνουν σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα ή το νερό την ώρα που είναι στο λουτρό με τις σαπουνάδες.
Και του είπαν: Θα αναρωτηθούν αν πλήρωσαν το φόρο κληρονομιάς για το προπατορικό αμάρτημα που κληρονόμησαν.
χιουμοριστικό κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος
 
Το δέντρο ξαναχτύπησε μιλώντας αυτή τη φορά στον Μιχάλη, και σίγουρα δεν είναι βάτος διότι αλλιώς θα μίλαγε στον Μωυσή. Και τι ζήτησε αυτή τη φορά απο τον Κύπριο συγκάτοικο;  Να κλέψει απο ένα αγαπημένο αντικείμενο απο κάθε παίκτη χωρίς να τον πάρει κανένας και καμία χαμπάρι. Και να τα έχει όλα επάνω του.
Σκέφτηκε απο δω, σκέφτηκε απο κει, τι αγαπημένο να έχει κάθε παίκτης; Στριγκ οι γυναίκες και σώβρακα οι άντρες!
Έτσι, κι αφού μπογιάτισε τα μούτρα του με φούμο για να μη γίνει αντιληπτός, δεν άφησε στρινγκ για στρινγκ και σώβρακο για σώβρακο. Αφού πρώτα τα ψίρεισε, έπειτα τα... φόρεσε! Σωστός καρνάβαλος.
Και πάλι καλά που ήτανε στρινγκ και σώβρακα, γιατί αν ήταν κυλότες και σκελέες, τότε θα ήταν ο βασιλιάς Καρνάβαλος, θα αμφισβητούσε το δημοψήφισμα του 1974 και θα το ξαναζητούσε για να γίνει βασιλιάς στη θέση του...
χιουμοριστικό κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος



  Ο Γιάννης ήταν αυτός που αποχώρησε

Το τηλεοπτικό κοινό , αφού σκέφτηκε και ξανασκέφτηκε, ξενύχτησε, μελέτησε τετμημένες και τεταγμένες, εξέδωσε κοινή συντεταγμένη και ανοιχτή πορεία στο Γιάννη Λ., να προχωρίσει ευθεία, 23 μοίρες, 1ο' και 12'' αρισρερά και όλο ευθεία. Εκεί θα βρεί πόρτα. Δεν πέφτει πάνω της, θα τη σπάσει, και αυτό θα στεναχωρήσςει το Μεγάλο Αδερφό. Θα την ανοίξει και θα φύγει. Η Βαλεντίνα, σαν πιστή Πηνελόπη, που σημειωτέων μπαστακόθηκε δίπλα στο Γιάννη Λ., και χωρίς πολλή σκέψη, είπε μπάι μπάι Μεγάλε Αδερφέ, δε θα σε πετύχω στην Κρήτη, πεντοζάλη στα κάρβουνα θα σε βάλω να χορέψεις. Και ο Μεγάλος Αδερφός δεν αντέδρασε. Μάλλον, αν θέλει να πάει Αιγυπτο, θα πάει μέσω Κύπρου. Γιατί με το Μιχάλη τα έχει μέχρι στιγμής καλά.
Τον ακολούθησε όμως και η Βαλεντίνα
Υποψήφιοι για αποχώρηση αυτήν την εβδομαδα η Νικιλέτα, η Ντορέτα, ο Αλέξης και 2 κατσαρίδες που παρενοχλούν με τα σούρτα φέρτα τους.

Εβδομάδα 42η. Ανασκόπηση γεγονότων.
Και τη δε ζήτησε ο Big Brother αυτήν την εβδομάδα. Εκτός από τη χορογραφία που θα παρουσιαστεί ζωντανά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου με χορογράφους το Μιχάλη και τη Νάρα και χορευτές όλους του παίκτες, ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε αγώνες τσουβαλοδρομίας και αυγιδρομίας. Στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στην αποστολή, οι παίκτες απέδρασαν από το σπίτι, και αφού έκλεψαν από παρακείμενη αποθήκη 58 τσουβάλια, κατευθήνθηκαν στο παραδίπλα κοτέτσι και ξάφρισαν όλα τα αυγά. Στη συνέχεια ο Ηλίας άσρχισε να φιλάει όποια κοπέλα έβρισκε μπροστά του, διότι έτσι πρόσταξε ο Big Brother. Όμως απ' τα φιλιά του Ηλία δεν ξέφυγε και μία γιαγιά, η οποία απείλησε με μύνηση τους εσώκλειστους για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Ηλίας, που πήρε πάνω του όλη την ευθύνη, δήλωσε πως δεν ήταν στις πρθέσεις του και συμπλήρωσε πως το έκανε λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Έπειτα οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνιμία έκανε έλεγχο για τις κλοπές των 58 τσουβαλιών, των αυγών, αλλά και μιάς κατσίκας που σημειώθηκαν.
Από έγκυρες πληροφορίες, και μετά το πέρας 3 ωρών, 16 λεπτών και 12 δευτερολέπτων, μάθαμε πως η κατσίκα εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του next top model, την ώρα που βοσκούσε το γκαζόν. Η παραγωγή δήλωσε πως προξειται για νοσσηρά ενέργεια, σωστό ραδιούργημα, της άλλης παραγωγής, γιατί αυτή έβαλε την κατσίκα στο σπίτι, για να προκαλέσει σαμποτάζ, για λόγους τηλεθέασης.

χιουμοριστικό κείμενο
Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος

Ο Μεγάλος Αδερφός, και αφόυ πρώτα γύρισε όλα τα μπουζουκτσίδικα πετώντας άφθονο λουλουδικό, και νομίζοντας ότι το γλέντι συνεχίζεται και μέσα στο σπίτι, ζήτησε από τους παίκτες να ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο. Έτσι και αυτοί άρχισαν το χορό, ρίχνοντάς το στο πεντοζάλι και στο τίκ το τρομαχτόν.


Τι αποκάλυψε ο Big Btother;
α) ότι έρχονται νέα μέτρα
β) ότι οι κατσαρίδες είναι νυχτόβιες
γ) ότι Γιάννης Λ. και Βαλεντίνα είναι ζευγάρι
Βρείτε τη σωστή απάντηση και κερδίστε ένα μαγικό δείπνο με τον Big Brother, όπως αυτό της Νικολέτας.

Μεγάλη ζημιά προκάλεσε ο Big Brather σε όλους του Καζανόβες της επικράτειας με το δείπνο που προσέφερε στη Νικολέτα. Η Νικολέτα τον ερωτεύτηκε. Το είπε και στη Ντορέτα, η οποία και δεν πίστευε στα αυτιά της. Τώρα όλες ζητάνε τέτοιο δείπνο. Και άντε εσύ να τρέξεις να το πληρώσεις.....




Ελίνα και Νικολέτα


Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελίνας

Λίγο μετά την έξοδο απο το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Στο Στούντιο

Στο σπίτι του Big Brother!



Αρρώστησαν ξαφνικά οι παίκτες του Big Brother! Και τι δεν απέκτησαν! Ιλαρά, κοκίτη, εντερικά, ως και χιονίστρες έβλαλαν φθινοπωριάτικα! Ευτυχώς όμως που ο Μεγάλος Αδερφός τους χορήγησε τα απαραίτητα, δηλαδή χάπια, ουίσκι και κόκα κόλα, και όλα καλά!


Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, διότι οι παίκτες τα ξανάπαιξαν, και αντί να μιλάνε, αρχίσανε να τραγουδάνε. Μπήκε μέσα τους το πνεύμα του X-factor και του Greek idol, με αποτέλεσμα το σπίτι να μετατραπεί σε μία απέραντη μπουζουκλερί!!! ΟΜεγάλος όμως Αδερφός σώζει για μία ακόμη φορά την κατάσταση. Οι παίκτες μετά από μαγικά και φακιρικά επανέρχοντε στα κανονικά τους.
χιουμοριστικό κείμεμο
Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος


Υπάρχει στον κήπο του Big Brother ένα δέντρο που μιλάει, χαρίζει δώρα και έχει ένα βίτσιο, να του πιάνουν τα φύλλα!!! Ρε μήπως είναι καμιά μηλιά; Γιατί αν είναι, προσοχή στην Εύα και στο φίδι. Μη τυχόν και φάνε κάνα μήλο, και όχι, όχι κόψιμο δε θα τους πιάσει απ' το λίπασμα, ούτε δισκοιλιότητα απ' το ράντισμα, αλλά μέγα θα πράξουν αμάρτημα. Τώρα ο Μεγάλος Αδερφός θα 'ναι, ο κουμπάρος του, ο κηπουρός, θα τους δείξει την πόρτα, όχι της κρεβατοκάμαράς του, χαρήκατε, αλλά της εξόδου. Και με τέτοια οικονομική κρίση, που να φεύγουν οι παίκτες απ΄ το σπίτι.
χιουμοριστικό κείμενο
Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος



Η Ελίνα Μπεκάκου στο σπίτι του Big Brather. Δείτε το video.

Δυστυχώς η Ελίνα δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother.



Οι δύο νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση, το ζευγάρι Βαλεντίνα και Γιάννης Λ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι έδωσε στον Ηλία ο Big Brother:
α) κλαρίνο
β) γουγουζέλα
γ) ζουρνά
δ) σπόρια
ε) την ευχή του
Βρείτε τη σωστή απάντηση και κερδίστε μία φουφού για τέλεο ψήσιμο.


Βαλεντίνα και ο Γιάννης είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο. Αν μαθευτεί ο μυστικό τους, το έπαθλο των 200.000 ευρώ πρώτα θα μετατραπεί σε δραχμές και ύστερα θα μειωθεί κατα 20 χιλιάδες. Δηλαδή με δυο λόγια, αν βρωμήσει στην πιάτσα πως Βαλεντίνα και Γιάννης νταραβερίζιντε, ο φιναλίστ θα εισπράξει απ' τον μεγάλο αρερφό 180.000 δραχμές, (περίπου 510 ευρώ).

Ο μεγάλος αδερφός πρόσφερε στους παίκτες έναν διάδρομο, όχι προσγείωσης, αλλά γυμναστικής, και ένα ποδήλατο, όχι θαλάσσσης, ούτε ανωμάλου δρόμου, αλλά επίσης γυμναστικής και τους υποσχέθηκε και μπουζούκι, μαζί με τη φιλαρμονική της Βουλής.


Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάστρια του Big Brother


Ο συμπαρουσιαστής Παύλος

1
η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο μεγάλος αδερφός χώρισε τους παίκτες σε 3 γκρούπ και τους ανέθεσε να αναριχηθούν σε μέρη επιλεγμένα εκτός σπιτιού. Δεν είναι άλλωστε αράχνες. Από έγκυρες πηγές μάθαμε πως μεταξύ αυτών είναι το Μέγαρο Μαξίμου, η Βουλή τωνΕλλήνων και κάποιο δημαρχείο που δε μας έγινε ακόμα γνωστό, ίσως γιατί ακόμα το ψάχνουν. Προτεινόμενο μέρος ήταν και η κολόνα της Δ.Ε.Η. απέναντι από το σπίτι του Μήτσου του Γκαβού, αλλά ακυρώθηκε την ταλευταία στιγμή, και αφού συνελήφθη ο εκπαιδευτής πάνω στην κολόνα την ώρα που προσπαθυούσε να καταγράψει το βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες, διότι οι γείτονες τον εξέλαβαν ως ηδονολεψία και κάλεσαν την αστυνομία. Όσο για τους παίκτες, διάλεαξν ως έπαθλο το σύν 30% στο μπάτζετ της εβδομάδας για φαί και τσιγάρα που είναι 700 ευρώ, αν φυσικά κερδίσουν την αποστολή, γιατί αλλιώς το σύν 30 γίνεται μείον 30.

Διαβάστε ακόμα το παρολίγον ατύχημα.....
Παρολίγον ατύχημα στην πρεμιέρα του Big Brother. Ο κεντρικός αγωγός της ΕΥΔΑΠ που ευάπτονταν με την πισίνα του σπιτιού του μεγάλου αδερφού έσπασε, με αποτέλεσμα η πισίνα να γεμίσει με απόνερα, σαπουνάδες από ούλτρεξ χωρίς ίχνος πυτιρίδας και το δεξί παπούτσι του Νάσου Γαλακτερού, πρώην συζύγου της Ρούλας Κορομηλά, 46 ή 48 νούμερο, οι απόψεις διήσταντε. Άνθρωποι της παραγωγής έπεσαν με αυτοθυσία στα παγωμένα νερά της πισίνας, αφού αυτά δεν πρόλαβαν να θερμανθούν, μιάς και η ασφάλεια του διακόπτη ανεβικατέβαινε σαν γιογιό με τους ηλεκτρολόγους σαστισμένους να περακολουθούν, και έσωσαν την τελευταία στιγμή την κατάσταση. Οι παίκτες όταν μπήκαν στο σπίτι, η πισίνα ήταν πεντακάθαρη. Μοναδική παραφωνία η μία κατσαρίδα που επέμενε να κόβει βόλτες σαν τροτέζα στο δωμάτιο εποικοινωνίας.

χιουμοριστικό κείμενο
Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος